Těhotenství bez menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
3.9.13 16:58

tehotenstvi bez menstruace?

Ahoj holky, mam doma pulrocni miminko, kojim, MS se jeste nedostavila, pred asi 5 dny jsem mela s pritelem nechraneny sex. dnes uz od rana me boli v podbrisku jako MS bolesti, stejne bolesti jsem mela u prvniho tehotenstvi a to jsem jeste nevedela ze jsem v tom.je mozne ze bych byla tehotna kdyz nemenstruuji? stalo se to nekomu? vim, ze plno z vas napise at si koupim tehotensky test ale buhvi kdy se zase dostanu do mesta, mockrat dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3831
3.9.13 17:01

Možné to je určitě. To, že kojení je vlastně antikoncepce, jsou jen pověry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.9.13 17:07

@Růženkaa možné to je 100%. Mluvím z vlastní zkušenosti. Měla sem čtyř měsíční holčičku a MS nikde, první nechráněný styk po porodu a už sem v tom byla znovu. takže sem si odrodila a zase otěhotněla, Charlince bude rok a prcek se za chvilku narodí, tak budou alespoň u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.9.13 17:10

Stát se to může, slyšela jsem že by se na to ženy neměli spoléhat že nevíš kdy zrovna budeš mít ovulaci a když zrovna budeš mít nechráněný sex tak s eto může stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
3.9.13 17:17

Po porodu syna jsem nedostala menstruaci a přesto jsem otěhotněla. Starší syn oslaví za pár dnů 1. rok a druhý syn má dneska týden :lol:

• Citovat
  • Upravit
464
3.9.13 17:18

Tak diky za odpovedi holky, kdyz ja ani nevim co chci..furt si rikam ze je moc brzo, malyho miluju nade vsechno ale kdybych byla tehotna a mela dalsi mimco nemela bych na nej tolik casu kolik bych chtela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.9.13 17:21

Tak diky za odpovedi holky, kdyz ja ani nevim co chci..furt si rikam ze je moc brzo, malyho miluju nade vsechno ale kdybych byla tehotna a mela dalsi mimco nemela bych na nej tolik casu kolik bych chtela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.9.13 17:21
@Růženkaa píše:
Ahoj holky, mam doma pulrocni miminko, kojim, MS se jeste nedostavila, pred asi 5 dny jsem mela s pritelem nechraneny sex. dnes uz od rana me boli v podbrisku jako MS bolesti, stejne bolesti jsem mela u prvniho tehotenstvi a to jsem jeste nevedela ze jsem v tom.je mozne ze bych byla tehotna kdyz nemenstruuji? stalo se to nekomu? vim, ze plno z vas napise at si koupim tehotensky test ale buhvi kdy se zase dostanu do mesta, mockrat dekuji za odpovedi

stalo, mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.9.13 17:22

Tak by ses měla rozmyslet co chceš :).,,pokud nechceš další mimčo měla by sis jít napsat antikoncepci. To já bych druhý dítě chtěla, ale nemůžu…musíme vyřešit pár věcí a pak možná…jinak já jsem menstruaci dostala až za 6 měsíců po porodu a antikoncepci jsem začla brát teprve nedávno.. :) :) :) ale dávali jsem si pozor..ale chápu..STANE SE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
3.9.13 17:29
@Růženkaa píše:
Tak diky za odpovedi holky, kdyz ja ani nevim co chci..furt si rikam ze je moc brzo, malyho miluju nade vsechno ale kdybych byla tehotna a mela dalsi mimco nemela bych na nej tolik casu kolik bych chtela.. :nevim:

Čas musíš mezi dvě děti rozdělit vždycky, ať už mají věkový rozdíl rok, nebo pět let :) Ale neboj, ono to není nic hroznýho a já jsem jedině ráda, že můj syn má jenom rok a už má brášku. On ho totiž vůbec neregistruje, brácha ho nezajímá, na pláč nereaguje, prostě si hraje hezky a sem tam se koukne, když se bráška ozve na kojení. Zatím vůbec neprobíhá žádná žárlivost, spíš mám dojem, jakoby toho malýho starší syn ani nepovažoval za člověka :) Jak to nechodí, nemluví a nehraje si s ním, tak ho to nezajímá :D Tak se neboj, i kdybys byla těhotná, všechno bude v pohodě a časem se ti to vrátí i v tom, že čím menší věkový rozdíl, tím blíž si děti jsou a víc si spolu vyhrají, protože zájmy a hračky budou mít hodně společné ;)

• Citovat
  • Upravit
3.9.13 17:31

15 mesiacov som kojila, menstruacia nikde. Na zaciatku prosinca som odstavila a na Vianoce otehotnela. Mam 11 mesacne dieta a bez menzesu som 42 mesiacov. A medzi nami, kojenie u mna zatial antikoncepcne funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
3.9.13 19:28

Já teda neotěhotněla, ale i přes plné kojení mi gyndař na kontrole řekl, že mám právě ovulaci :mrgreen: koukala jsem na něj asi takhle 8o takže opravdu spoléhat se na to nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
3.9.13 19:49

@Růženkaa je to možné, mohla zrovna proběhnout ovulace a kdybys neotěhotněla, tak by přišla MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.9.13 05:53

Tak nevim, porad me boli bricho, chvilkama mi je mdlo a na zvraceni, dnes mi pritel priveze tehotensky test tak uvidim, na potrat bych urcite nesla, vzdycky se to da nejak zvladnout, jen si to nedokazu predstavit mit dve deti, hlavou se mi miji plno otazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 07:02

Ja som obe tehotenstva rozdychavala dlhsie nez manzel. A ked potom vysiel zle NT screening a presvedcili ma na amnio, bola som nasrata na cely svet, ze ma nutia riskovat moje „nechcene“ tehotenstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí