Rosalgin Výplach

2.8.21 12:21

Rosalgin Výplach

Ahoj holky,
měla jste některá už Výplachy od Rosalginu popřípadě jaké s tím máte zkušenosti?
Dostala jsem to na doporučení od gynekoložky, ale nikdy jsem o tom neslyšela tak pokud s tím máte někdo zkušenost ať už špatnou nebo dobrou sem s tím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26246
2.8.21 12:28

Ja pouzivam po menstruaci, “naordinovala” jsem si sama a jsem spokojena. Kupuju ty flasticky, uz namichane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.21 12:28

Mám s tím skvělou zkušenost. Zbavilo mě to dlouhodobých a vleklých zánětů. Jen je po výplachu potřeba aplikovat kapsle s živou mikroflórou. Já používám Gynocaps.

• Citovat
  • Upravit
2.8.21 12:29

@Janli a máte po výplachu nějaké výtoky druhý den nebo se to všechno dostane ven během toho? neumím si to moc představit😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
2.8.21 12:38

@terezicka92 Je to voda, drtivá většina vyteče už během. Nějaký zbyteček po, ale není to nic šíleného jako třeba po globulích a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
2.8.21 12:39

Občas používám Rosalgin easy (už připravené v lahvičce s aplikátorem). Je to voda, dostane se vše ven hned, je to příjemnější než různé globule, které odchází postupně ještě další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.8.21 12:40

Když ty výplachy nebudeš dělat tak často, tak pomůžou. Jaké máš problémy?

• Citovat
  • Upravit
2690
2.8.21 12:40

Ano dostala sem teď v tehu a za mě paráda výplach super měla jsem hned po výtoku za mě můžu doporučit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.21 12:41

@meduzka23 měla jsem teď kvasinky a dr. mi řekla ať si koupím pro jistotu ještě výplach, pokud chci tak o tom přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.8.21 12:43

@terezicka92 Tak zkus propláchnout a pak už bych to nechala na pokoji, pokud nebudeš mít problémy. Ono všeho moc škodí a u výplachů to platí též.

• Citovat
  • Upravit
2276
2.8.21 12:50

Ja ho pouzivam pravidelne po menstruaci, koupani v bazenu a vozim ho sebou i k mori. Urcite si kup irigator a ty sacky. Vyjde to daleko levneji nez ten Rosalgin easy a hlavne to neni dalsi zbytecna tuna plastu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
2.8.21 13:15

Používám shodou náhod teď, protože po x letech se mi objevily kvasinky a opravdu jsem na ně nebyla připravená. Připrav se na relativně vysokou cenu (manžel dost hudral, když to kupoval) a raději si v lékárně zkontroluj balení irigátoru, jestli tam máš nástavec ;) - mě to prodali bez něj, takže jsme to šli další den vyměnit a jeden den jsem musela s vyplachováním počkat (což mě sakra mrzelo :mrgreen: ). Rosalgin se dá použít nejen na výplach (k tomu je nutné mít ten irigátor), ale i jen na oplachování, zvaž, co je Ti příjemnější. Když jsem Rosalgin před lety použila poprvé, bylo mi velice nepříjemné cokoli kamkoli zasunovat :). Osobně s ním mám zkušenost dobrou, i když konkrétně teď kombinuji i s jinými věcmi, protože jen výplach mi sice na chvíli uleví, ale potíže přetrvávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí