Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Žádná část těla není stejná
Já mám taky každý jinak velký
Levé košíček C a pravé mám tak A-B
Jestli chceš mít klid, jdi k doktorovi, ale je to fakt normální a obzvlášť v 16
![]()
Já mám také o dvě velikosti rozdíl velikost košíčků - jedno c a druhé e ale je mi o nějaký pátek víc a přijde mi to celkem normální… Chce se tím hlavně vyrovnat… Mě to trvalo dlouho… Jestli chceš můžeš s tím zajít k doktorovi ![]()
Příspěvek upraven 02.07.19 v 00:25
Šla bych k lékaři
může se jednat i o nějakou hormonální poruchu.
@BetyBet píše: Žádná část těla není stejnáJá mám taky každý jinak velký
Levé košíček C a pravé mám tak A-B
Jestli chceš mít klid, jdi k doktorovi, ale je to fakt normální a obzvlášť v 16
![]()
Ano, kazda polovina tela je jina. Ale ne, neni obvykle, aby bylo jedno prso 2× vetsi nez druhe
To jakoze jedna ruka nebo noha je 2× delsi nez druha by bylo taky normalni? Asi ne, ze?
@Anonymní píše:
Dobrý den, za měsíc mi bude 16, myslela jsem, že se to časem srovná, ale už cca 3 roky mi roste jen jedno prso. 5tým měsícem beru antinu, ale ještě jsem s nikým nespala. Jedno prso je 2× větší než to druhé, co s tím?
Co ti rekli lekari? Jak se to da resit?
To, ze jsi v 16 panna, neni zadna tragedie. Neni kam spechat. Ne sex mas cely zivot, nejen obdobi puberty ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, za měsíc mi bude 16, myslela jsem, že se to časem srovná, ale už cca 3 roky mi roste jen jedno prso. 5tým měsícem beru antinu, ale ještě jsem s nikým nespala. Jedno prso je 2× větší než to druhé, co s tím?
Ahoj,
prsní asymetrie i okem viditelná je poměrně častá. Pokud te to hodně trápí je možné to řešit i chirurgicky, ale určitě po 18roce.
Pracovala jsem v obchodě se spodním prádlem a prošla jsem si školením pro poradenství (jo mladá vyskoškolská léta
) a byla jsem překvapena, kolik žen mělo v podprsence výpln a měly asymetrii třeba o dvě i tři čísla ![]()
Ale neboj, nejsi v tom sama. Je to časté. Není to neobvyklé. Není to nepřirozené. ![]()
Jestli bereš antikoncepci, tak až si příště půjdeš pro recept, tak to řekni gynekologovi. V určité fázi života je to normální, že rostou nesouměrně, ale zase rozdíl dvakrát takový už úplně standardní není, může to být známka nějaké hormonální nevyrovnanosti nebo tak.
Neboj se zeptat ![]()
Jinak skoro každá ženská má jedno větší a jedno menší, takže to není žádná tragédie ![]()
@cecetka Divila by ses, ale normální to je
Sám doktor mi to potvrdil ![]()
Zdravím, je mi 19 a beru antikoncepci víc než 3 roky… Moje prsa jsou obrovský rozdíl.. Jedno jako lentilka a druhé velké.. Je mi to nepříjemné šílené a strašně se za to stydim, nehledě ta to, ze to jde vidět s podprsenkou.. Někde jsem četla, ze operaci by mohla hradit pojišťovna, je to tak? ![]()