Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kobrakai píše:
Mozna tehotenstvi
Snažíme se, jenže já při každém těhotenství mám bolavá prsa a neustále spím a teď nic, tak jsem to vyloučila.
@Anonymní píše:
Snažíme se, jenže já při každém těhotenství mám bolavá prsa a neustále spím a teď nic, tak jsem to vyloučila.
No to je jasny, vyloucit, vis to rozhodne lepe nez studovani doktori. A my presne vime lepe nez studovani doktori proc teces
boze zensky nebudte tak stupidni.
Já mám zkušenost takovou, že musím nosit intimku každý den, MS neMS, jenom v těhotenství jsem musela povýšit na intimky s fólií, protože to byl mazec. Prostě ze mne furt něco teče. Pomohlo? ![]()
Zvysena sekrece? Stava se. Muze zpusobit i vyssi ph v pochve. Mne zabira vitagyn c. Srovna se to a mam klid.
, Děvčata děkuji, ze zkušeností se usuzovat dá.
Mmch. Když jsem byla těhotná 5×, tak myslím, že těh. na sobě poznám a tudíž ho opravdu mohu vyloučit.
Stupidní tady bude někdo jiný
Klidne bud tehotna treba 8× ale porad stupidni nebudu ja. Nech ze sebe vytejkat cokoliv, riď se kristalovou kouli a bude ti dobre. Za me potes koste ze nekdo takovej (a bohuzel tobe dost podobnych) tady je.
Nepises, kolik ti je. No, nejspis proste jen zmena pred MS, stava se. Zkus probiotika.
@Khalesi píše:
No to je jasny, vyloucit, vis to rozhodne lepe nez studovani doktori. A my presne vime lepe nez studovani doktori proc tecesboze zensky nebudte tak stupidni.
Ptala se na zkusenost jestli nekdo ma taky. Mas-nemas? Tak nev#sirej.
@_BBQ_s píše:
Nepises, kolik ti je. No, nejspis proste jen zmena pred MS, stava se. Zkus probiotika.
Dekuju, je mi 35.
Ahojte, nevim jestli to sem patri. Vsimam si toho ze uz je to po nekolikate a vzdy po nejake dobe. Dnes: vzbudila jsem se, sla nakrmit zvirata a dat si varit vodu na kafe, pak jsem cotila vic a vic mokro, sla na zachod no a kalhotky mokre, konzistence jako voda, skoro pruhledne, na kalhotkach kdyz to zaschne je to bile.. nezapacha nic, ale vsimla jsem si ze je to asi z močaku? Vevnitr jsem byla skoro sucha a mokro bylo výš :/ nevim… poradte nekdo, momentalne se to deje nekolikaty den, asi od doby po skonceni ms…
Ahoj, mám 4 dny do MS a poslední tři dny pociťuji výrazné mokro, k tomu trochu bílý výtok, ale ten jen na prádle. Žádné svědění ani zápach se nekonná, tak jsem vyloučila mykozu a nevím, co to je.
Někdo zkušenosti? Co můžu čekat?
Díky