Menstruační kalendář

Anonymní
28.6.19 12:29

Menstruační kalendář

Chtěla sem se zeptat dá se věřit menstruačnímu kalendáři. Myslím tím kdy je ovulace atd. Musela jsem přestat brát antikoncepci a miminko už nechceme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.6.19 12:35

Ne. Musíš si to hlídat sama. Je to individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 12:38

Mám 4 děti a páté opravdu nechceme. Můžete mi Teda někdo říct jak se to hlida

• Citovat
  • Upravit
3097
28.6.19 12:39

Ja mam podle testu ovulaci o jeden den dyl nez ukazuje kalendar. Takze urcite se nespolehej na aplikaci ktera to ukazuje z prumeru cyklu.Moje kamaradka si delala ovulacni testy celej cyklus. Ani jeden test nemela pozitivni. A v tom cyklu otehotnela. Pokud nechces dalsi dite vyresito jen nejaka ochrana pred pocetim.

Příspěvek upraven 28.06.19 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.6.19 12:41
@Anonymní píše:
Mám 4 děti a páté opravdu nechceme. Můžete mi Teda někdo říct jak se to hlida

Mereni bazalni teploty, ovu testy, kondomy, sterilizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
28.6.19 12:41
@Anonymní píše:

Buď ovulačními testy a nebo existuje Lady comp, kterým každý den změříš teplotu v ústech a vypočítá ti, jestli je riziko početí atd. Je dražší, ale počítám, že do něj půjdu až budeme mít splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.19 12:43
@Anonymní píše:

Vysleduj kdy mas ovulaci a až do jejího probehnuti a raději dva dny po používejte kondom. Případně sterilizace tebe nebo manžela, to je nejjednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 12:49

Sterilizace určitě nepripada v úvahu chtěli bychom ještějedno dítě ale ne tet až třeba za 5 let :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
21091
28.6.19 12:51
@Anonymní píše:
Sterilizace určitě nepripada v úvahu chtěli bychom ještějedno dítě ale ne tet až třeba za 5 let :) :) :)

Já půjdu do toho LAdy compu. Fakt by se mně nechtělo čůrat každý den na test a nebo měřit BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
28.6.19 12:51

Po 4 detech nevíš jak funguje tvoje tělo? Ale jinak hlídání ovulace, buď testy nebo měřením teploty, kondom, pesar, gel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.19 12:53
@Anonymní píše:
Sterilizace určitě nepripada v úvahu chtěli bychom ještějedno dítě ale ne tet až třeba za 5 let :) :) :)

Tak proste kondom. Protože vždycky muže dojít k výkyvu v cyklu a tadá jsi v tom ;) zvažovala bych i zavedení tělíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 12:55

Nikdy sem mezi detma nemusela nic hlídat brala sem antikoncepci. Ale kvůli zdraví sem ji musela přestat brát. Tak jestli si někdo chcete rypat že nevím jak funguje moje tělo tak prosím neodpovídejte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.19 13:07

Bez Hormonů

Já vysadila prášky před dětmi a teď jsem vyndala už i tělísko, hormony už do sebe rvát nechci. Mám nainstalovaný kalendář v mobilu ale spíš jen tak orientačně, sleduji své tělo a podle toho přistupuji k dalším krokům, když je riziko na otěhotnění střední a nízké používám cup s gelem. Kondomy nám moc nevyhovují. Tak nouzovka v rizikových dnech ovulace. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21091
28.6.19 13:07
@Anonymní píše:
Nikdy sem mezi detma nemusela nic hlídat brala sem antikoncepci. Ale kvůli zdraví sem ji musela přestat brát. Tak jestli si někdo chcete rypat že nevím jak funguje moje tělo tak prosím neodpovídejte

https://www.naturcomp.cz/pocitace/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7067
28.6.19 13:10
@P4ja píše:
Já půjdu do toho LAdy compu. Fakt by se mně nechtělo čůrat každý den na test a nebo měřit BT.

Ladycomp není nic jiného než měření teploty. Akorát to nemusíš zapisovat do grafu, appky, ale měřit budeš muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí