Roubenka - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
198
11.6.15 06:55

roubenka

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda někdo nestavil roubenku (či srub).
Uvažovali jsme s přítelem, že bychom si nechali postavit hrubou stavbu a ostatní si bud udělali sami (to co zvládneme) nebo na to vzali jednotlivé firmy.

Ptám se kvůli tomu, abych měla představu (alespoň přibližně), kolik tahle stojí celý dům udělat kompletně.(ano, je mi jasne, že každý má jiné vybavení, jinak drahé podlahy atd… ale mě jde spíše o takové ty všeobecné věci..elekřina, nátěr, střecha atd..) jestli by nakonec nebylo lepší si to nechat udělat na klíč. :D

(Jinak už máme vyhlídnutý domek 7×10 (4 kk) a 110m užitné plochy)

Velice Vám děkuji za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43027
11.6.15 08:40

Hruba stavba vcetne strechy je priblizne tretina ceny a tretina prace. Tak takove dalsi mozna necely 2 mega bych odhadla podle nas, taky vsechno svepomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
11.6.15 08:41

Tak ted uz mam emimino zpraseny doopravdy:-) asi neco nastavujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.6.15 09:00
@Pudloslava píše:
Hruba stavba vcetne strechy je priblizne tretina ceny a tretina prace. Tak takove dalsi mozna necely 2 mega bych odhadla podle nas, taky vsechno svepomoci.

vy máte přímo roubenku nebo klasický dům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
11.6.15 12:28
@1.gabii píše:
vy máte přímo roubenku nebo klasický dům?

klasicky dum, ale ty dodelavka jsou snad uz stejne, ne? ikdyz v roubence se asi jinak resej omitky, zateplovat budete zevnitr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.6.15 15:13
@Pudloslava píše:
klasicky dum, ale ty dodelavka jsou snad uz stejne, ne? ikdyz v roubence se asi jinak resej omitky, zateplovat budete zevnitr?

No tam musi byt prave vse reseno jinak kvuli sesedani stavby…podlahy muzou praskat, kdyz se to udela spatne, elektrina taky jinak..preci jen je to drevo, tak se to neseka atd…zatepluje se to dle vseho mezi jednotlivymi tramy…co jsem pochopila, vevnitr ani zvenku se nic nedava. Nenatahovali jste nahodou site? To jsem slysela, ze je taky pekna palka

Příspěvek upraven 12.06.15 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
11.6.15 16:13
@1.gabii píše:
No tam musi byt prave vse reseno jinak kvuli sesedani stavby…podlahy muzou praskat, kdyz se to udela spatne, elektrina taky jinak..preci jen je to drevo, tak se to neseka atd…zatepluje se to dle vseho mezi jednotlivymi trami…co jsem pochopila, vevnitr ani zvenku se nic nedava. Nenatahovali jste nahodou site? To jsem slysela, ze je taky pekna palka

my meli site v ulici nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1