Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mi hrozně trapně, ale od malička trpím na roup dětský. Teď jsem měla asi 2 roky klid, ale dnes večer se zase ozval.. problém je, že jsem ve 12 tt. Nevíte zda to není nebezpečné pro miminko? Dost mě u toho i rozbolelo břicho. Děkuji předem všem..
Čao,
taky jsem si tím prošla,sice jsem na něj nikdy netrpěla,ale v těhu se mi objevil a to jako ve velké míře.
Nevím už v jakém tt to bylo,rozhodně ne hned na začátku asi po 12 týdnu a tehdy byl ještě volně prodejny lek pyrvinyum.Jenže to už je 7 let.A ted už bohužel neni.
Můžu ti říct,že mi dr normálka řekl,že ho můžu použít-byl to sirup hnusnej červenej.A naštěstí můžu říct,že se malému nic nestalo.Nijak se to na něm neodrazilo.
Dnes je snad lék vermox co sem četla,ale nevim jestli se v těhu smí.
Pokud nezabírá ani česnek
,tak pak fakt nezbývá než se asi poradit s dr.
Mě osobko ten česnek fakt nezabral-byla sem doslova prolezlá.
Měj se fajn a nestyd se zajít za gyndr..at ti něco napíše.
Ahoj já jsem to chytla v těhotenství od neteře. Brala jsem na to homeopatika a pomohlo to, ale už si nepamatuji název. Vermox - někdo tvrdí, že se může v těhu, někdo zas ne. Bral ho preventivně manžel jak jsem to měla, takže i tak jsem musela k doktorce.
Vermox se předepisuja až od určitého týdne těhu - dřív se nesmí vzhledem k plodu - vždycky je nutnost poradit se s lékařem !!
Prosím o obnovení tématu.
Nedávno syn přinesl ze školky roupy. Po přeléčení Vermoxem a vypraní komplet ložního prádla je v pohodě. Ale od pátka mám pocit, že to mám já
Jsem v 8. týdnu. Doktorka mi řekla, že v tomto týdnu mi nic předepsat nemůže. Okamžitě jsem nasadila česnek - pomazánka, topinky s česnekem, česnečka. A vyřadila veškerý cukr. Teď jsem četla, že červ může způsobovat záněty ženských orgánů při neléčení a dost se toho bojím. Podle příznaků to vypadá, že ho česnek nijak výrazně nevypudil. Máte nějaký tip prosím? Třeba na nějaký přírodní přípravek, který by mohl pomoct? Děkuji ![]()
Prosím tě, buď v klidu. Tenhle parazit žije s člověkem miliony let a žijeme pořád. Nijak ti to neublíží takže panika není na místě.