Roušky - Česká pošta doručení zdarma

361
29.3.20 20:59

Roušky - Česká pošta doručení zdarma

Dobrý den, prosím mám dotaz, zítra bych chtěla poslat prostřednictvím České pošty roušky, které jsme doma ušili. Přemýšlím ale zda poslat zdarma tak jak teď pošta nabízí a nebo normálně za peníze. Máte někdo zkušenost s posíláním zdarma, došli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13750
29.3.20 21:03

Někomu došly, někomu ne. Mně třeba ne. Velké množství roušek bych takhle neposílala, pokud jich máš jen pár pro někoho, tak to můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
29.3.20 21:03

@BZ89 ano roušky mi takhle posílala mamka před týdnem a došli v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
29.3.20 21:14

Nechala bych at se rozhodne příjemce. Bud zaplatí nebo chce zadarmo a bude to risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
29.3.20 21:18

@BZ89 poslala jsem tak už 6 balíčků do různých částí republiky a všechny dorazily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.3.20 21:19

Dneska jsem zrovna kupovala a prosila paní ať mi zašle poštou, doporučila mi zaplatit balíček, posílala a nedošlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.3.20 21:24

Ano, poslala jsem tak rodicum rousky. Poprve jsem platila a den na to psali, ze posilaji zdarma.
Dalsi jsem posilala zdarma. V patek jsem odeslala a v pondeli byl balicek u nich.
Ale podminka je, ze to musi byt v pruhlednem sacku a oznaceno rousky.
Dala jsem to do euro folie a oblepila jsem to izolepou. Nalepila adresu odesilatele a prijemce a pridala jsem stitek rousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
29.3.20 21:36

Zásilka musí mít tyto parametry:
zásilka bude v průhledném obalu,
zásilka musí být označena poznámkou „ROUŠKY“,
adresa adresáta i poznámka musí být na zásilce umístěny a připevněny tak, aby byly čitelné a umožňovaly běžnou manipulaci se zásilkou po celou dobu přepravy (např. samolepící štítek),
pokud bude mít zásilka rozměry: délka nejvýše 35,3 cm, šířka nejvýše 25 cm a tloušťka nejvýše 2 cm, bude možné zásilku vložit do běžné domovní schránky,
maximální rozměry zásilky mohou být: délka nejvýše 240 cm a součet všech jejích tří rozměrů nesmí přesahovat 300 cm,
zásilka musí být podána na přepážce pošty, nikoli vhozena do poštovní schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
29.3.20 21:37

Mě došly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.20 21:44

Posílala jsem celkem dost a zatím došly všechny.

• Citovat
  • Upravit
luccifera
29.3.20 21:54

Mamka posilala 3 balicky a vsechny dosly

• Citovat
  • Upravit
361
29.3.20 23:01

Děkuju všem za odpovědi. Já budu posílat známému co rozdá starým lidem o které se stará, je to asi dvacet kusů, strávila jsem na tom dost času, tak se právě bojím, aby to došlo. Radši asi zaplatit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 23:20
@BZ89 píše:
Děkuju všem za odpovědi. Já budu posílat známému co rozdá starým lidem o které se stará, je to asi dvacet kusů, strávila jsem na tom dost času, tak se právě bojím, aby to došlo. Radši asi zaplatit :think:

Nebo to zabal do více balíčků. Objednávala jsem 7kusů a bohužel se průhledná obálka nevešla do schránky, ale byla jsem doma, tak zazvonili.

• Citovat
  • Upravit
626
30.3.20 02:48

Mě před týdnem dorazil balíček v průhledném obalu, s nápisem roušky. Odesílatel nic neplatil a hned druhý den, jsem je měla ve schránce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
30.3.20 10:11

Mamka posilala mě a babi v pátek. Mě došla ve středu, babičce po týdnu v pátek. Uz se teda bála že to babicce někdo ukradl, když to trvalo týden, ale nakonec dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!