Rozbušení srdce v těhu

Anonymní
6.6.15 21:16

Rozbušeni srdce

Prosim prosim vaš názor. Dnes jsem na chalupě hrabala travu. Bylo horko tak jsem si brzy šla sednout (jsem ve 14 tydnu). Jak jsem si sedla tak se mi rozbušilo srdce, citila jsem ho i v břiše. Myslite že se mohlo něco stat miminku? Mam za sebou jedno zamlkle těhu a jeden spontanní potrat tak jsem vyplašena ze všeho. Promiňte za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.6.15 21:19
@Anonymní píše:
Prosim prosim vaš názor. Dnes jsem na chalupě hrabala travu. Bylo horko tak jsem si brzy šla sednout (jsem ve 14 tydnu). Jak jsem si sedla tak se mi rozbušilo srdce, citila jsem ho i v břiše. Myslite že se mohlo něco stat miminku? Mam za sebou jedno zamlkle těhu a jeden spontanní potrat tak jsem vyplašena ze všeho. Promiňte za anonym.

ne, nemohlo, neplaš.. a pokud máš strach, tak nedělej takové věci v horku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
6.6.15 21:23
@Anonymní píše:

Ne nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.15 21:25

@martina.se Děkuji ja vim jsem blba že tak plašim. Ale fakt mi pomohlo si přečist že se nemohlo něco stat. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.15 21:26

@radka101 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
72725
6.6.15 21:32
@Anonymní píše:
@martina.se Děkuji ja vim jsem blba že tak plašim. Ale fakt mi pomohlo si přečist že se nemohlo něco stat. :D
:hug: je vedro, hnusně, to je blbě i netěhotným ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
7.6.15 07:15
@Anonymní píše:

Ahojki :), tak já jsem měla podobný problém v druhém trimestru. Pořád mi bušelo srdce - měla jsem pocit, že mi vyskočí z hrudi. Hlavně večer. Nešlo ani spát. Řekla jsem to na gyndě a dr mě poslal na ekg a pak na kardiologii. Všechno bylo v pořádku a kardiolog mi řekl, že někdo to bušení srdce vnímá víc a někdo méně. Že to není nic co by mě mohlo ohrozit :). Po nějaké době to přešlo. Je to i těhotenstvím, protože ta zátěž na tělo je přece jen větší než normálně :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí