Rozdělení místnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
26.6.09 14:07

Rozdělení místnosti

Ahoj holky,

dneska mám nějaký den blbec, od rána mi je zle a do toho mi teď volal přítel…

Měli jsme se stěovat do nového bytu, zatím jsem ho viděla jen já, byt měl jen jednu nevychytanou věc a to, že tam byla krom kuchyně s jídelnou pouze jedna velikááááááánská místnost a majitelka, co mi ho ukazovala, tak říkala, že dyštak můžem udělat příčku, abysme měli oddělenou ložnici a obývák… jenže teď mi volal přítel, že mluvil s tím majitelem a nejde to udělat:((( z důvodu podlahového topení.

Prosím, nemáte někdo nějaký tip, jak bysme to mohli vyřešit?

Už jsem se tak hrozně tešila do nového, hlavně většího bytu, tak teď jsem hrozně zklamaná, když to nijak nevyřešíme, tak nemá cenu se tam stěhovat.

Děkuju předem moc za nápady, tipy a vychytávky!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
26.6.09 14:11

Co nějakou lehkou příčku, třeba jen ze sádrokartonu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.6.09 14:13

ahojky .................kámoška má přepažený pokoj žaluziema (nevím jak se to píše, jsou to pruhy látky). Když přijde návštěva, tak zatáhne žaluzky a není vidět postel. Mě se to moc líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.6.09 14:16

Pudloslavo-to jsme právě chtěli, ale nejde to, na to kvůli tomu topení:(

Peti-děkuji za tip, to je právě jediná věc, která mě napadá, ale nevím, jestli to není blbé, když tam bude mrňousek… ale je to teď moderní…

Nemáte ještě někdo něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.6.09 14:20

A co to přepažit nábytkem? Viděla jsem takhle obr garsonku rozdělenou vysokou knihovnou, která nebyla až do stropu a byla „příčkou“ na 2/3 šířky místnosti. Vypadalo to hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.6.09 14:34

Nábytek je také jedna z možností, ale to neee, nevím proč, asi proto, že v obýváku nechci mít moc nábytku :lol: ale děkuji…

Já teď našla nějaké japonské posuvné stěny-je to asi stejný princip jako ty vertikální žaluzie, jen tohle jsou jakoby nějaké „panely“, prostě větší kus látky… tak uvidíme, ale to by nemuselo být špatné…

Nemáte někdo s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.6.09 14:36

S panelem nemám zkušenost, jen jsem měla v pokoji paravan. Dřevěný, dobře ošetřovatelný, ale je to taky nábytek, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.6.09 14:55

Já bych teda chtěla i kvůli dítěti oddělené místnosti - aspoň nějak zvukově. Ne jen žaluzií. A bacha, dítko poroste, tak po žaluzkách asi půjde:-)
Ale to je jen můj názor, lidi maj i víc dětí třeba v garsonce. Ale my jsme hlučná rodina. Tatínek do noci pracuje na PC a já potřebuju na spaní klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.6.09 15:09

adus , u těch panelů bych se bála, že to budou lapače prachu. A za půl roku ti na nich bude viset dítko.
Já bych dala nějakou knihovnu policovou bez zadní stěny, aby krz to šlo světlo a ještě bych to nějak elegantně připevnila ke stropu. A nedělila bych to jak dvě místnosti, ale dala bych to přímo k posteli, takže by na ní šlo vlízt jen z jedné strany, z druhé bych nechala uličku na šířku postýlky. Před postel bych nedávala závěs, spíš na postel přehoz, stejně pak na ní budeš kojit. Toť má představa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.6.09 21:49

zkus posuvné desky - jako mají vestavěné skříně - lyžina na zemi se dá přilepit - takže by to mělo jít. Podobně lze vyřešit i sádrokarton - stačí jej uchytit šrouby do stěn a stropu a na zem přilepit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.6.09 00:45

Ahoj
No ono záleží,jak je velká kuchyň a jak je velká ta jídelna.Třeba bych zrušila jídelnu a byl by z toho pokoj a z té velké místnosti bych udělala obývák s rozkládacím gaučem jako spaním pro rodiče. :wink:
Stav se a já se na plánování vyřádím.Právě jsem nám naplánovala ložnici a pokoj.Obývák už mám vymyšlený dlouho.Čeká nás prestavba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
27.6.09 02:17

Holky, moc děkuji za nápady…

Právě vymýšlím přepažení tak, aby až jednou z toho bytu odejdem, tak to tam nebylo znát a byla tam opět původní velká místnost…

Jirabobes-opravdu si nedokážu představit spát na gauči… jídelna s kuchyní je společná… a chceme mít normální manželskou postel:) kvalitní spánek…

Zatím to nechávám být, v pondělí máme schůzku s majitelem, tak uvidíme, jak se vůbec dohodnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.6.09 17:41

Bratr má oddělenou šatnu od pracovny panely od Woodfacu a vypadá to skvěle, horší je, že je to docela drahý.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.6.09 12:53

Asi bych raději hledala jiný byteček. Je to sice hloupý, ale fakt je lepší (alespoň podle mě), když jsou místnosti oddělené zdí (nebo nějakou stěnou ze sádroše), kvůli hluku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
28.6.09 14:08

Verunko, tak jiný byteček rozhodně nebude…:( bohužel jsme z vesnice a tolik bytů tu zase není… a do města nechceme…

Vím, že příčka je to nejlepší, co můžeme udělat, ale když to nepůjde, tak se ptám na alternativní způsoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný