Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jaky mate nazor na nove rozdeleni kocarkove diskuse? Me to prijde nesikovne, kategorie se prekryvaji a zbytecne tak clovek musi otvirat vic oken.
![]()
Dnes se treba objevila v „golfkach“ diskuse o PP A3 , ktera by spis byla kandidat do „sportaku“ nebo „ctyrkolek“ (vim, je to osmikolka, zalezi, jak berete dvoukolecka.) Sedacku ma ale jako PP Pliko, coz jsou golfky, takze chapu to zarazeni, rozdil je jen ve skladani a v rukojeti. Nebo ABC Design Moving Light je zarazeny jako „golfac“ (ma ale spojenou rukojet), takze ho dat do „sportaku“?, nebo do trojkolek? (ma zdvojene predni kolecko, takze je to vlastne „ctyrkolka“
). Samozrejme jsou dalsi a dalsi priklady, hodne kocaru ma vymenitelny podvozek, jako Mutsy a ty pak jsou ve „zmeti“. Podle me to bylo prehlednejsi predtim, kdyz byla cela diskuse v jednom. Doufam, ze pisu dobre do „zmeti“. ![]()
Co Vy na to??
taky nelíbí…
ten systém je nešikovnej a kolikrát vůbec nevím, kde kterej kočár hledat ![]()
Já do kočárů odmítala sahat
Ale na přání uživatelek jsem je rozdělila - pokud chcete, zase je sloučím…
L.
Mne se libi jak se to rozdelilo, ale je fakt ze bych to udelala jinak, ale jak, to teda netusim a uz jsem o to kolikrat premyslela ![]()
Urcite bych ale nechala zvlast golfky, i kdyz je nekdy diskutabilni co jsou jeste golfky a co uz sportak ![]()
Zavedla bych kategorii (troj)kombinace. Trojkolka a ctyrkolka mi prijde nesikovne, pac je fakt, ze u nekterych kocaru jak pise Janaze se daji podvozky a hluboka/sportovni nastavba kombinovat dle prani.
Ja ale kocarkum zas az tak nerozumim tak zensky neco vymyslete!
Já bych to teda nechala, mě se kočárky už netýkají, ale občas nakouknu. Holky vy v tom tam děláte pěknej hokej fakt
Já bych to nechala… ![]()
Ja bych to take sloucila. Je tu preci jeste vyhledavac, ne?
Alex
Já bych to hodila podle značek a fertig … takže by byla kategorie Jané, Peg perego, X lander a další a další … až po nějakou směs, pokud by byla jedna dvě diskuze od jedné značky …
myslím trochu nešikovnééé,proč je Jane Nomad pod golfkama???není to golfáč ,ale sporták
Hodte diskuse podle názvů kočárků a hotovo,díky ![]()
PROSÍM SLOUČIT PODLE NÁZVŮ BUDE TO TAK PŘEHLEDNĚJŠÍ,TAKTO SE DISKUSE ZTRÁCÍ A JSOU MOC POMÍCHANÉ.DÍKY ZA SKVĚLOU PRÁCI