Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi těmito dvěma testy? Jsem už úplně zmatená. Když použiji mamatest, se objeví duch. Když Dr. Max tak je test sněhobílý. Přitom byly testy použité ve stejnou dobu a stalo se mě to asi po čtvrté! Jak je to možné? Myslela jsem si že oba testy jsou stejné, jen mají jinou značku ale zřejmě asi to tak není ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@chipsa To platilo driv, ze pro dr.max testy vyrabel stejny vyrobce. Pak se mamatesty zmenily a od te doby se jim neda verit. Dr.max jsou spolehlive.
@Cuddy píše:
@chipsa To platilo driv, ze pro dr.max testy vyrabel stejny vyrobce. Pak se mamatesty zmenily a od te doby se jim neda verit. Dr.max jsou spolehlive.
rozhodně souhlasím! Po zkušenostech sebraných na těchto stránkách potvrzuji, že mamatesty házejí duchy - Dr. Max jsou rozhodně spolehlivější… ![]()
Naprosto chápu, že to člověk neslyší rád
, ale ty mamatesty by snad měli zakázat… už mají na svědomí tolik zklamání… ![]()
@chipsa taktéž jsem měla stejný problém jako Ty a těhule jsem byla, jen dr Max to prostě neukázal - dělala jsem si asi 2 testy dr max a jeden mama a nevěřila mamatestu, ale opak byl pravdou. Držím palce ![]()
Já se tedy taky přikláním k maxovi. Navíc čárky u něj se ukazovaly výraznější - a bylo to správně.
ET 3 denních embryjek jsem měla v neděli a už v pátek byla na maxovi vidět čárka. Kdežto mamatest měl problémy ještě za 4 dny
Já to měla stejně. Jeden měsíc jsem dělala mamatesty a tři po sobě s duchem, už jsem měla radost, pak jsem zkusila dr. Max a ten sněhobílý. Těhotná jsem nebyla. Další měsíc mi vyšel dušík na dr. Maxovi a pro zkoušku jsem udělala i zbylý mamatest a tam nic nebylo. Těhotná jsem byla! Takže za mě jedině dr. Max či jiné - jen ne mamatest! A to jsem se něco natestovala a nikdy neměla falešného ducha, až teď v září tyhle nově mamatesty mi je dělaly pořád!
Mamatest nebrat. Testy ostatních značek mi ukazovaly druhou čárku, jen mamatest nic. A jsem těhotná
@Janice78 píše:
rozhodně souhlasím! Po zkušenostech sebraných na těchto stránkách potvrzuji, že mamatesty házejí duchy - Dr. Max jsou rozhodně spolehlivější…Naprosto chápu, že to člověk neslyší rád
, ale ty mamatesty by snad měli zakázat… už mají na svědomí tolik zklamání…
Teda jestli opravdu mamatest háže špatné duchy, tak je to pěkná sprostárna
Mám 17 den vynechanou menstruaci, na mamatestu duchy jako prase, už jsem se radovala. Ale mate mě sněhobílý test Dr.Max. Zítra jdu za gynekoložkou a zklamání v podobě špatných testů si snad žádná žena nezaslouží ![]()
A stalo se někomu že mamatest měl pravdivé duchy a Dr.max byl špatný?
Mně dr. max vyšel negativně, a mamatest pozitvně- tedy správně.. možná je citlivější nebo nevím
Stejně je to celé zajímavé. Mamatest ukazuje duchy, kteří ale nesílí. A Dr.Max vůbec nic. Tak věřte, nevěřte co je vlas
tně spolehlivé
@chipsa v tom pripade bych investovala do digitalniho clearblue.
Holky, řeším trochu jinou záhadu. Zítra to bude 18 dnů od vynechání menstruace. Test negativní, přesto cítím píchání jakoby jehličkou, mravenčení u vaječníků, někdy uprostřed.. Pokud nebudu těhotná tak co může způsobovat to mravenčení a píchání? ![]()