Rozhodování mezi kočárkama?

13
22.2.15 15:51

rozhodovani mezi kocarkama?

:mavam: Dobrý den, chtěla bych poprosit o vaše názory či radu ohledně výběru kočárku :think:. Budu mít první miminko a nevim jaký kočárek :? jestli Nestor faktor X nebo Maked lucky. Určitě mnoho z vás má zkušenosti s těmito kočárky. Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.2.15 15:55

Co to je? Zavání mi to polákama. Nechceš si to víc prostudovat? Co od kočárku čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.15 16:03

Nejspíš jo.. :nevim: ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.15 16:05

Pokud k vyrobci nejsem schopna najit zadne info, tak od toho davam ruce pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.15 16:07
@piskot02 píše:
Nejspíš jo.. :nevim: ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými :think:

za 10tis uz koupis i overene znacky. anebo vzit zachovaly bazarovy. krasnych levnych kocarky je z druhe ruky spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.2.15 16:07

Já vím, že na první miminko se maminkám nechce do bazarovýho. Ale pak zbytečně kupují polské těžké nekvalitní kočárky do částky kolem 10000,–Kč. Opravdu doporučuju jít do osvědčených značek a klidně do bazarových kočárků. Jsou maminky, které se dobře starají o kočárky a střídají je brzy s golfáči apod. Já jsem teď na třetí dítě pořídila bazarový Janéčko a jsem se stavem kočárku a s výbavou moc spokojená. Taky jsem na první miminko chtěla vše nový, ale dá se dobře pořídit i bazarový. Popřemýšlej o tom. Já jsem i náročnější typ, co si zakládá na vzhledu a kvalitě, ale neštítím se pořídit dobře „ojeté“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.2.15 16:11

Já souhlasím, já koupila TAKO a nepřežilo rok. Pak jsem měla už jen golfáče, Chicco to sice vydrželo a projelo vše, ale jezdilo se s ním blbě a teď mám na doježdění bazarový Maclaren a je to prostě obrovský rozdíl v ovladatelnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.2.15 16:12

A bazary jsou fakt nacpaný kočárkama. Mě příjde, že když jsem sháněla já před skoro čtyřmi lety, tak takový výběr takových dobrých nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.15 16:13
@piskot02 píše:
Nejspíš jo.. :nevim: ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými :think:

Tak si hlavně spočítej, jestli budeš mi na to ten kočárek spravovat nebo hůř měnit, až dodělá ;)

• Citovat
  • Upravit
13
22.2.15 16:14

No já právě koukala po obchodech a okolí na kočárky a hodně lidí mělo ten Maked lucky, tak sem si říkala že je to asi přijatelný kočárek i ta cena :D… Jenže já vůbec netuším jaký kočárek je dobrý :/ důležitý pro mě bylo aby byl lehký..aby měl hlubokou korbu a dobře houpal :D… kočárek z bazaru? to by nevadilo ale ono jet se na ty kočárky třeba podívat je taky občas z ruky a prodraží se to :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.15 16:14
@Run píše:
A bazary jsou fakt nacpaný kočárkama. Mě příjde, že když jsem sháněla já před skoro čtyřmi lety, tak takový výběr takových dobrých nebyl.

Já jsem rodila v červnu 2013 a tak toho nebylo ještě na výběr tolik.

• Citovat
  • Upravit
11117
22.2.15 16:16
@Run píše:
A bazary jsou fakt nacpaný kočárkama. Mě příjde, že když jsem sháněla já před skoro čtyřmi lety, tak takový výběr takových dobrých nebyl.

Lidi maji cim dal vic penez :mrgreen: kazdy chce novy a nejlip super designovy a za rok ho prodava, protoze je treba koupit designove golface za dalsich 10tis :jazyk:

nadsazka samozrejme, ale neco na tom je podle me. fakt se da koupit super zanovni kocarek pouzity, casto je jeste i rok zaruky.

jo a jinak, pokud hledas novy, nekdy vyjde dobre koupit sportak, ke kteremu se da dokoupit hluboka korba (mam pocit, ze treba Britax).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.15 16:19

A jaký značky jsou teda dobrý? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
22.2.15 16:19

Ja mam prvni mimimko a kocarek z bazaru, neni to na nem vubec znat a jsem maximalne spokojena. Dnes si za cenu nove 3kombinace muzes poridit kvalitni overene kocarky z druhe ruky. S rozpoctem 12 tis sezenes Jane, Teutonia, Baby Jogger, Bugaboo, Concord apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.2.15 16:21
@piskot02 píše:
A jaký značky jsou teda dobrý? :D

NEvýchodní :mrgreen: Ale zase na obranu, já mám doma ještě Maritu a ta je teda suprová, tu už nedám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4