Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla bych poprosit o vaše názory či radu ohledně výběru kočárku
. Budu mít první miminko a nevim jaký kočárek
jestli Nestor faktor X nebo Maked lucky. Určitě mnoho z vás má zkušenosti s těmito kočárky. Díky za odpovědi ![]()
Co to je? Zavání mi to polákama. Nechceš si to víc prostudovat? Co od kočárku čekáš?
Nejspíš jo..
ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými ![]()
Pokud k vyrobci nejsem schopna najit zadne info, tak od toho davam ruce pryc…
@piskot02 píše:
Nejspíš jo..ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými
za 10tis uz koupis i overene znacky. anebo vzit zachovaly bazarovy. krasnych levnych kocarky je z druhe ruky spousta.
Já vím, že na první miminko se maminkám nechce do bazarovýho. Ale pak zbytečně kupují polské těžké nekvalitní kočárky do částky kolem 10000,–Kč. Opravdu doporučuju jít do osvědčených značek a klidně do bazarových kočárků. Jsou maminky, které se dobře starají o kočárky a střídají je brzy s golfáči apod. Já jsem teď na třetí dítě pořídila bazarový Janéčko a jsem se stavem kočárku a s výbavou moc spokojená. Taky jsem na první miminko chtěla vše nový, ale dá se dobře pořídit i bazarový. Popřemýšlej o tom. Já jsem i náročnější typ, co si zakládá na vzhledu a kvalitě, ale neštítím se pořídit dobře „ojeté“ ![]()
Já souhlasím, já koupila TAKO a nepřežilo rok. Pak jsem měla už jen golfáče, Chicco to sice vydrželo a projelo vše, ale jezdilo se s ním blbě a teď mám na doježdění bazarový Maclaren a je to prostě obrovský rozdíl v ovladatelnosti.
A bazary jsou fakt nacpaný kočárkama. Mě příjde, že když jsem sháněla já před skoro čtyřmi lety, tak takový výběr takových dobrých nebyl.
@piskot02 píše:
Nejspíš jo..ale nemůžu si zas dovolit kočárky kolem 16 tis. a víc.. shánim nějaký dobrý kočárek mezi levnými
Tak si hlavně spočítej, jestli budeš mi na to ten kočárek spravovat nebo hůř měnit, až dodělá ![]()
No já právě koukala po obchodech a okolí na kočárky a hodně lidí mělo ten Maked lucky, tak sem si říkala že je to asi přijatelný kočárek i ta cena
… Jenže já vůbec netuším jaký kočárek je dobrý :/ důležitý pro mě bylo aby byl lehký..aby měl hlubokou korbu a dobře houpal
… kočárek z bazaru? to by nevadilo ale ono jet se na ty kočárky třeba podívat je taky občas z ruky a prodraží se to :/
@Run píše:
A bazary jsou fakt nacpaný kočárkama. Mě příjde, že když jsem sháněla já před skoro čtyřmi lety, tak takový výběr takových dobrých nebyl.
Já jsem rodila v červnu 2013 a tak toho nebylo ještě na výběr tolik.
@Run píše:
Lidi maji cim dal vic penez
kazdy chce novy a nejlip super designovy a za rok ho prodava, protoze je treba koupit designove golface za dalsich 10tis ![]()
nadsazka samozrejme, ale neco na tom je podle me. fakt se da koupit super zanovni kocarek pouzity, casto je jeste i rok zaruky.
jo a jinak, pokud hledas novy, nekdy vyjde dobre koupit sportak, ke kteremu se da dokoupit hluboka korba (mam pocit, ze treba Britax).
Ja mam prvni mimimko a kocarek z bazaru, neni to na nem vubec znat a jsem maximalne spokojena. Dnes si za cenu nove 3kombinace muzes poridit kvalitni overene kocarky z druhe ruky. S rozpoctem 12 tis sezenes Jane, Teutonia, Baby Jogger, Bugaboo, Concord apod.
@piskot02 píše:
A jaký značky jsou teda dobrý?
NEvýchodní
Ale zase na obranu, já mám doma ještě Maritu a ta je teda suprová, tu už nedám ![]()