Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dnes se mi povedlo drcnout do láhve olivového oleje a samozřejmě se rozbil a celý rozlil. V kuchyni máme lino a už jsem dnes vytírala asi 5× a pořád máme kuchyň mastnou a nemůžu se toho oleje zbavit. Nemáte nějakou radu nebo fintu čím vytřít podlahu
Nerada bych se tu pořád klouzala ![]()
Mě pomohlo na linu hodně horká voda (samo si vzít rukavice) a obyč Jar, vydrbla jsem to houbičkou a pak setřela hadrem a do sucha papírovou utěrkou ![]()
@werunkaw123 Já to mám právě po celý kuchyni, protože to byla celá, nová láhev a ještě mi to fakt spadlo blbě, že se to rozstříklo fakt všude
Taky jsem vzala horkou vodu a jar, ale stejně tam je pěkná klouzačka ![]()
Osvědčené je posypat solí, chvíli nechat a pak zamést. Ale to se teda dělá hned, jak se olej vyleje…
@Bersaba Tak aspoň rada pro příště. I když doufám, že se mi příště podobný eror nepovede ![]()
No teda to je masakr
to bych se vždycky vztekla, všechno rychle rychle a nakonec má člověk víc práce než kdyby nákup uklidil pomalu. ![]()
@MíšaČK no což.. stanou se horší věci. Ale jako pravda..chtěla jsem si uklidit a místo toho práci přidělala ![]()
Ocet je velmi silne odmastovadlo a navic levne. Jen to trochu vyrazne cpi.
@chijioke tak jsem to vzala tím octem a uvidím, až to uschne. Snad to bude aspoň trošku lepší ![]()