Rozložení vibračního lehátka

2042
28.1.15 22:21

Rozložení vibračního lehátka

Ahoj holky, potřebovala bych poradit :oops: :).Máme doma vibrační lehátko od Bright Starts Comfort&Harmony (to samé jako na fotce).Píše se u specifikace, že k montáži není třeba nářadí. No, ale já ho potřebuju demontovat, složit a prostě nám to nejde :lol:.Tak se chci zeptat, jestli náhodou nářádí nepotřebujeme jen u skládání, ale u rozkládání už je potřeba :think:?Na netu jsem koukala a nic moc nenašla :oops:.Nevíte některá, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
28.1.15 22:22

Mrkni na YTb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.1.15 22:26

Ahoj, měla jsem lehátko od BS, takové obyčejné. A rozložila jsem ho díky jehlici na pletení :D Protože měli takový zaklapávací systém, kdy na konci tyčí byly takové čudli na pérku, které se zacvakly po zasunutí. Pak na ně člověk musel zatlačit a vytáhnout tyčku. Třeba bude mít i tohle lehítko podobný systém, když je od stejného výrobce. Popsala jsem to jak pětiletý dítě, snad je to aspoň trochu pochopitelný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
28.1.15 22:53

@BlueFairy Tam jsme koukali a všechno předváděčky, nebo rozložení jiného typu ;).Ale už to máme :lol:
@Mar ket No a přesně tak se rozkládá i to naše :) :palec:!Takže moc děkuju za pomoc :kytka:!Už je rozložený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.1.15 17:09

@Mia 01 Super :-) Šikuly!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie