Rozluštění zápisu do TP

87
25.8.17 15:09

Rozluštění zápisu do TP

Ahoj maminy,
mám dotaz, nikde na netu ani tady v diskuzích jsem se nedočetla „překladu“ zápisu do těhotenské průkazky 8o :lol:
Jsem 38+2, dneska jsem byla na poslední kontrole u mého Dr. příští týden už jdu na kontrolu do porodnice a můj Dr. mi tam napsal: "hlava natlačena na vchod, hrdlo mediocentrálně, branka těsně pro špičku prstu "
Pomůžete mi některé a překladem pro obyčejné lidi :D Chystá se už prcek ven a může to přijít kdykoli? Dr. říkal, že tomu moc nedává tak nevím :roll:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14618
25.8.17 15:24

Že by se to chystalo na porod, to mi moc nepřipadá. Jestli to chápu správně, tak nejsi otevřená ani na celý prst? Ale víš co, do večera může být všechno jinak :mrgreen: Já byla na kontrole 14 dní před porodem, kdy mi doktor tvrdil, že to můžu čekat opravdu každým dnem, hodinou, minutou :lol: Dostala jsem instrukce k odjezdu do porodnice a ani ťuk celé dva týdny… Naopak v den porodu na kontrole moje doktorka hlásila, že se nic nechystá a za týden se určitě ještě uvidíme :mrgreen: Takže odpověď na tvůj dotaz je vlastně - ano, může to přijít kdykoli, kdy si hlavní protagonista usmyslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.8.17 15:32

@Michelle_M : ohledně otevření vůbec netuším :D odešla jsem s touhle informací a že v porodnici mi řeknou více. Nesmím přenášet a příští týden prý už může být rizikový tak se ptám :D nechci na vyvolávání :)
jj to je mi jasné, že to záleží na milostpánovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.8.17 16:16

Podle mně to znamená, že se zatím velké finále nechystá. A jak bylo řečeno, nevíš dne ani hodiny, může se to kdykoli změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
25.8.17 16:33

Ja myslim, ze je to uplne jedno. Ja byla nachystana od 36. tydne a porodila vzdy po 40. tydnu. Kamoska zamcena na pet zapadu do 40. tydne a porodila prede mnou. Vubec nic to neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí