Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, koukaly jste včera na Malé lásky na Nově? Jak Vás zaujaly příběhy? Seriál se mi líbil, ale zároveň musím říct, že skvěle zafungoval jako antikoncepční metoda. Když jsem se nad tím i zamyslela, porodu se bojím ještě více a zvažuji, že snad i radši půjdu jednou do císaře.
jo, ale císař se na přání nedělá bohužel ![]()
Ja nevím kde holky berete, že císař min bolí…Já ho zažila a bylo potom maso.
Tak cisar je urcite vyhra no
vsechno ma pro a proti a nikdy dopredu nemuzes vedet, jak to probehne zrovna u tebe
u me to na cisare vypadalo z duvodu KP a snad bych za nej byla i rada.. Jenze maly se skoro na posledni chvili otocil a jak jsem nakonec byla stastna za vaginalni porod.. ![]()
Pridam se se svym pribehem. Prvni porod cisar, bylo pro me peklo lezet na tom jipu potom. Chtela jsem po 6-ti hodinach uz jit ale kvuli mistu na sestinedeli me tam drzeli 12hodin
ale co se bolesti tyce, pohoda! Nic me nebolelo, druhej den po porodu jsem pri zvedani se z luzka citila trochu bricho a dal bylo vse ok. Mohla jsem tancovat. Oproti druhemu porodu ktery byl prirozene. Bolelo me cely telo, nejvic snad ruce
ale jeste tri dny jsem se nemohla poradne hnout. Ale za nic, opravdu za nic na svete bych ten zazitek z prirozenyho porodu nevynenila!! Takze pro me serial male lasky je jeden velkej dojak ![]()
Ahojky budete někdo koukat na malé lásky? V tv programu už by měly dávat teď 26.8.2020 ![]()
@Ginuš právě teď čekám druhé miminko tak se těším
až budu koukat
Přišlo mi to trapné, ale na konci těhotenství jsem pár dílů viděla (a plakala dojetím, prostě hormony
). Teď už mi to zase přijde trapné.
Ahoj, koukaly jste včera na Malé lásky na Nově? Jak Vás zaujaly příběhy? Seriál se mi líbil, ale zároveň musím říct, že skvěle zafungoval jako antikoncepční metoda. Když jsem se nad tím i zamyslela, porodu se bojím ještě více a zvažuji, že snad i radši půjdu jednou do císaře.