Orgasmus po císaři

Anonymní
20.8.17 18:17

Orgasmus po cisari

Ahojky, mam takovy dotaz :oops:, mam asi 3 tydny po cisari, vim ze sex bych mela v sestinedeli vynechat uplne a asi bych mela i strach zatim. Nicmene nevite jestli vadi i mazleni s vyvrcholenim? :oops: Mam hlavne strach aby nepraskla jizva na deloze nebo neco. Nemate nektera zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
20.8.17 19:30

Ze mas na tohle chut ve tvem stavu.

To jako par tydnu nevydrzis bez toho? Boze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
20.8.17 19:36

Nic ti nepraskne neboj :D. A po cisarskem rezu je to spis sestinedeli bez sestinedeli. A pokud mas chut bud rada. :palec:

Příspěvek upraven 20.08.17 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.8.17 19:37

@warita no nevím, já bych nevydržela ani jeden den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.8.17 19:39

Na rovinu holka, ja byla po CS ziva jak nikdy, uz na JIP sem si sla vesele po svych umyvat hlavu a spali jsme spolu po 3 tydnech, muj Dr o tom vedel a zadne problemy nebyly. A je mi fuk, co si o mne kdo bude myslet, jen doporucuji zvolit polohu takovou, aby ti chlap nelezel na jizve a hlavne nedivocit :) :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
20.8.17 19:52
@warita píše:
Ze mas na tohle chut ve tvem stavu.To jako par tydnu nevydrzis bez toho? Boze…

:roll: puritánko, proč by ne? Co je na tom tak pohoršujíciho? Já přes celé šestinedělí ani po normálním ani po CS nekrvacela, jen lehce spinila a po 3 týdnech už jsem byla fyzicky ok, nebyl problém, doktor nic nenamítal tak proč ne :nevim: Náhodou po porodu to byl jeden z nejlepších sexu s manželem, protože byl extrémně něžný aby mi neublížil :mrgreen: ne každá po porodu trpí jak pes a chlap na ni nesmí x týdnů sáhnout…

Zakladatelko orgasmem ti jizva opravdu nepraskne, já týden po CS už myla okna a vytirala, když budeš opatrná a vynechas sado maso tak to bude ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
20.8.17 19:54
@Kattynka000 píše: :roll: puritánko, proč by ne? Co je na tom tak pohoršujíciho? Já přes celé šestinedělí ani po normálním ani po CS nekrvacela, jen lehce spinila a po 3 týdnech už jsem byla fyzicky ok, nebyl problém, doktor nic nenamítal tak proč ne :nevim: Náhodou po porodu to byl jeden z nejlepších sexu s manželem, protože byl extrémně něžný aby mi neublížil :mrgreen: ne každá po porodu trpí jak pes a chlap na ni nesmí x týdnů sáhnout…Zakladatelko orgasmem ti jizva opravdu nepraskne, já týden po CS už myla okna a vytirala, když budeš opatrná a vynechas sado maso tak to bude ok :mrgreen:

ten chtic je dost odpudivy. TO! No jeste, ze ja se dokazu ovladnout dost na to, abych vyckala konec 6N a nemusela sondovat u cizich lidi, jestli mi to neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
20.8.17 20:01
@warita píše:
ten chtic je dost odpudivy. TO! No jeste, ze ja se dokazu ovladnout dost na to, abych vyckala konec 6N a nemusela sondovat u cizich lidi, jestli mi to neublizi.

Chtíč jr odpudivý? A ty máš prosím tě dítě vystřižené z časopisu, nebo si ho koupila v hračkářství? Je to jedna z nejpřirozenějších věci na světě a já se teda zatraceně těšila, až zmizí bolest a já se budu moct k manželovi pořádně přitulit :roll:

• Citovat
  • Upravit
408
20.8.17 20:05

Dekuji za reakce :), vylozene se sexem asi jeste vydrzime radsi, ale to mazleni laka hodne :D. Taky jsem byla relativne rychle ok, 3.den po CS jsem uz sla domu a bez vetsich problemu fungovala, jizva taky vypada dobre, akorat jsem mela strach o tu vnitrni no :oops:

@warita taky se dokazu ovladnout, ale nevidim na tom nic spatneho :), jsem treba rada ze mam na to chut a myslim si ze prijemne odreagovani pri te celodenni peci o miminko :). Tak jsem se jen zeptala jestli to nemuze ublizit, kdybych vedela ze jo, tak bych do toho nesla a taky by se mi nic nestalo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
20.8.17 20:45

Jesem rada, ze vlastnim ten odpudivy chtic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
20.8.17 21:12

Jizva určitě nepraskne a jestli se na to cítíte, tak úplně na pohodu. Mě po první sekci taky bylo skoro hned dobře a šestinedělí jsme ani nedodrželi, po čtyřech týdnech jsme na to hupli :mrgreen: po druhé sekci mi teda bylo strašně, to proběhlo první mazlení asi až po dvou měsících… takže fakt je to jen podle vás :) hlavně dejte pozor na ochranu, do půl roku po sekci není těhotenství moc legrace a většina doktorů neschvaluje, tak ať nemusíte řešit potrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí