Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ze mas na tohle chut ve tvem stavu.
To jako par tydnu nevydrzis bez toho? Boze…
Nic ti nepraskne neboj
. A po cisarskem rezu je to spis sestinedeli bez sestinedeli. A pokud mas chut bud rada. ![]()
Příspěvek upraven 20.08.17 v 19:39
Na rovinu holka, ja byla po CS ziva jak nikdy, uz na JIP sem si sla vesele po svych umyvat hlavu a spali jsme spolu po 3 tydnech, muj Dr o tom vedel a zadne problemy nebyly. A je mi fuk, co si o mne kdo bude myslet, jen doporucuji zvolit polohu takovou, aby ti chlap nelezel na jizve a hlavne nedivocit
![]()
@warita píše:
Ze mas na tohle chut ve tvem stavu.To jako par tydnu nevydrzis bez toho? Boze…
puritánko, proč by ne? Co je na tom tak pohoršujíciho? Já přes celé šestinedělí ani po normálním ani po CS nekrvacela, jen lehce spinila a po 3 týdnech už jsem byla fyzicky ok, nebyl problém, doktor nic nenamítal tak proč ne
Náhodou po porodu to byl jeden z nejlepších sexu s manželem, protože byl extrémně něžný aby mi neublížil
ne každá po porodu trpí jak pes a chlap na ni nesmí x týdnů sáhnout…
Zakladatelko orgasmem ti jizva opravdu nepraskne, já týden po CS už myla okna a vytirala, když budeš opatrná a vynechas sado maso tak to bude ok ![]()
@Kattynka000 píše:puritánko, proč by ne? Co je na tom tak pohoršujíciho? Já přes celé šestinedělí ani po normálním ani po CS nekrvacela, jen lehce spinila a po 3 týdnech už jsem byla fyzicky ok, nebyl problém, doktor nic nenamítal tak proč ne
Náhodou po porodu to byl jeden z nejlepších sexu s manželem, protože byl extrémně něžný aby mi neublížil
ne každá po porodu trpí jak pes a chlap na ni nesmí x týdnů sáhnout…Zakladatelko orgasmem ti jizva opravdu nepraskne, já týden po CS už myla okna a vytirala, když budeš opatrná a vynechas sado maso tak to bude ok
ten chtic je dost odpudivy. TO! No jeste, ze ja se dokazu ovladnout dost na to, abych vyckala konec 6N a nemusela sondovat u cizich lidi, jestli mi to neublizi.
@warita píše:
ten chtic je dost odpudivy. TO! No jeste, ze ja se dokazu ovladnout dost na to, abych vyckala konec 6N a nemusela sondovat u cizich lidi, jestli mi to neublizi.
Chtíč jr odpudivý? A ty máš prosím tě dítě vystřižené z časopisu, nebo si ho koupila v hračkářství? Je to jedna z nejpřirozenějších věci na světě a já se teda zatraceně těšila, až zmizí bolest a já se budu moct k manželovi pořádně přitulit ![]()
Dekuji za reakce
, vylozene se sexem asi jeste vydrzime radsi, ale to mazleni laka hodne
. Taky jsem byla relativne rychle ok, 3.den po CS jsem uz sla domu a bez vetsich problemu fungovala, jizva taky vypada dobre, akorat jsem mela strach o tu vnitrni no ![]()
@warita taky se dokazu ovladnout, ale nevidim na tom nic spatneho
, jsem treba rada ze mam na to chut a myslim si ze prijemne odreagovani pri te celodenni peci o miminko
. Tak jsem se jen zeptala jestli to nemuze ublizit, kdybych vedela ze jo, tak bych do toho nesla a taky by se mi nic nestalo
.
Jizva určitě nepraskne a jestli se na to cítíte, tak úplně na pohodu. Mě po první sekci taky bylo skoro hned dobře a šestinedělí jsme ani nedodrželi, po čtyřech týdnech jsme na to hupli
po druhé sekci mi teda bylo strašně, to proběhlo první mazlení asi až po dvou měsících… takže fakt je to jen podle vás
hlavně dejte pozor na ochranu, do půl roku po sekci není těhotenství moc legrace a většina doktorů neschvaluje, tak ať nemusíte řešit potrat ![]()
Ahojky, mam takovy dotaz
, mam asi 3 tydny po cisari, vim ze sex bych mela v sestinedeli vynechat uplne a asi bych mela i strach zatim. Nicmene nevite jestli vadi i mazleni s vyvrcholenim?
Mam hlavne strach aby nepraskla jizva na deloze nebo neco. Nemate nektera zkusenost?