Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potřebovala bych zjistit rozměry eskalátoru v metru, konkrétně tedy šířku. Mistr google mi nění něják nápomocný, dpp také ne - jde jim sice zaslat dotaz, ale odpovídají poštou, což mi naznačuje, že bych se odpovědi nemusela dočkat. Tak mě napadlo, jestli náhodou nemáte doma muže, který tam třeba nepracuje a ví. A nebo tip, kde to na netu najít. Děkuju
![]()
A mas to k metru daleko ? Co vzit metr a premerit ? Ja si taky venku merila napr. sirku dveri k dr ![]()
Nejsem si tedy jista, zda jsou siroke vsechny stejne, ale asi ano ![]()
@nakukovatelka píše:
A mas to k metru daleko ? Co vzit metr a premerit ? Ja si taky venku merila napr. sirku dveri k dr
Nejsem si tedy jista, zda jsou siroke vsechny stejne, ale asi ano
No nemůžu to nikde najít, tak mi nic jiného nezbude ![]()
Jezdím tam s kočárkem. Rozměry zadních kol mého Jané: 62cm a na eskalátorech je tak ještě cca 20 - 30cm. To tak odhadem, protože tohle mě ještě nenapadlo zjišťovat ![]()
Taky to potřebuji kvůli kočárku, potažmo vozíku. Budu si kupovat croozera pro dvě děti a chci vědět, jestli když budu chtít třeba na ladronku na brusle, tak jestli se dostanu. Nejsem řidič, tak bych musela metrem. Má šířku devadesát.
A pozor, schody z metra jsou širší, než schody z vestibulu na povrch ! Ty jsou mnohem užší. S Jané se tam vejdu dobře.
Pokud jsi z Prahy, tak si to raději osobně změř.
No spíš počítám, že se nevlezu, ale tak já si poradím
a nebo konečně udělám řidičák
@beckie píše:
No spíš počítám, že se nevlezu, ale tak já si poradíma nebo konečně udělám řidičák
udělej si řidičák, to je taková pohodááá ![]()
Jinak ono to bude tak nějak k těm 90cm až metru, takže s tím croozrem bys tam byla dost nafest ![]()
@Gladys píše:
udělej si řidičák, to je taková pohodááá
Jinak ono to bude tak nějak k těm 90cm až metru, takže s tím croozrem bys tam byla dost nafest
no nejspíš se nevlezu, tuším, že největší rozměr je opravdu 90, holt budu si muset poradit a prosim přítomné pány o pomoc
a mezitím se naučit řídit