Rozměry eskalátoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4132
17.4.12 08:51

Rozměry eskalátoru

Ahoj holky, potřebovala bych zjistit rozměry eskalátoru v metru, konkrétně tedy šířku. Mistr google mi nění něják nápomocný, dpp také ne - jde jim sice zaslat dotaz, ale odpovídají poštou, což mi naznačuje, že bych se odpovědi nemusela dočkat. Tak mě napadlo, jestli náhodou nemáte doma muže, který tam třeba nepracuje a ví. A nebo tip, kde to na netu najít. Děkuju :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
17.4.12 09:15

A mas to k metru daleko ? Co vzit metr a premerit ? Ja si taky venku merila napr. sirku dveri k dr :mrgreen:
Nejsem si tedy jista, zda jsou siroke vsechny stejne, ale asi ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.4.12 09:18
@nakukovatelka píše:
A mas to k metru daleko ? Co vzit metr a premerit ? Ja si taky venku merila napr. sirku dveri k dr :mrgreen:
Nejsem si tedy jista, zda jsou siroke vsechny stejne, ale asi ano :think:

No nemůžu to nikde najít, tak mi nic jiného nezbude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.4.12 09:20

Jezdím tam s kočárkem. Rozměry zadních kol mého Jané: 62cm a na eskalátorech je tak ještě cca 20 - 30cm. To tak odhadem, protože tohle mě ještě nenapadlo zjišťovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.4.12 09:23

Taky to potřebuji kvůli kočárku, potažmo vozíku. Budu si kupovat croozera pro dvě děti a chci vědět, jestli když budu chtít třeba na ladronku na brusle, tak jestli se dostanu. Nejsem řidič, tak bych musela metrem. Má šířku devadesát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.4.12 09:28

A pozor, schody z metra jsou širší, než schody z vestibulu na povrch ! Ty jsou mnohem užší. S Jané se tam vejdu dobře.

Pokud jsi z Prahy, tak si to raději osobně změř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.4.12 09:41

No spíš počítám, že se nevlezu, ale tak já si poradím :mrgreen: a nebo konečně udělám řidičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.4.12 14:33
@beckie píše:
No spíš počítám, že se nevlezu, ale tak já si poradím :mrgreen: a nebo konečně udělám řidičák

udělej si řidičák, to je taková pohodááá :dance:
Jinak ono to bude tak nějak k těm 90cm až metru, takže s tím croozrem bys tam byla dost nafest :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.4.12 16:44
@Gladys píše:
udělej si řidičák, to je taková pohodááá :dance:
Jinak ono to bude tak nějak k těm 90cm až metru, takže s tím croozrem bys tam byla dost nafest :|

no nejspíš se nevlezu, tuším, že největší rozměr je opravdu 90, holt budu si muset poradit a prosim přítomné pány o pomoc :D a mezitím se naučit řídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí