Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím Vás… a prosím o radu. Jsem ještě těhu.. Mám koupenou matraci do dětské postýlky z Ikea (Vyssa Snosa) a domluvenou od známé postýlku, která je ručně dělaná - ovšem s normálními rozměry - 120×60cm. Teď mě ale vyděsila příbuzná, ať si dám pozor, že rozměry matrace z Ikey jsou prostě jiný, že mi to tam nebude pasovat… Ještě před nákupem té matrace jsem si dala pozor na její rozměry, který jsou opravdu 120×60cm (protože třeba ložní prádlo mají v jiných rozměrech…) tak teď opravdu nevím
jak to máte vy? Máte některá matraci z Ikey a postýlku z jinýho obchodu? Nebo naopak? A problém s tím, že by to nešlo dohromady? Díky za odpovědi..
@Sabi.M žejo!
mě by to ani nenapadlo… ale já se fakt vyděsila, když mi to právě příbuzná řekla (to je opravdu bezva věc, tohle říct těhuli
)
Všechny matrace mají klasických rozměrů. Jen některé vyšší. To by si pěkně zavařili, kdyby měli atypický matrace.
Stačí se podívat na stránky Ikea na rozměry matrace… Těžko by tam asi psali něco jiného. Matrace na malé i velké postele jsou standardních rozměrů.
Jasně, díky moc. Jak říkám, mě ani nenapadlo to řešit, prostě jsem koukla na rozměry matrace na netu, říkám si ok, je to dobrý a jeli jsme nakoupit. Zmátla mě reakce té příbuzné. Takže díky moc všem ![]()
@tyrik Mají jiný rozměry povlečení na velký peřiny, resp. nemají povlaky na naše klasický velký polštáře.
Bude to sedet - my máme postylku z Ikei a matraci z Vesny a vse OK - klasika 120×60 cm.