Rozměry matrace Ikea

37
28.3.15 20:55

Rozměry matrace Ikea

Zdravím Vás… a prosím o radu. Jsem ještě těhu.. Mám koupenou matraci do dětské postýlky z Ikea (Vyssa Snosa) a domluvenou od známé postýlku, která je ručně dělaná - ovšem s normálními rozměry - 120×60cm. Teď mě ale vyděsila příbuzná, ať si dám pozor, že rozměry matrace z Ikey jsou prostě jiný, že mi to tam nebude pasovat… Ještě před nákupem té matrace jsem si dala pozor na její rozměry, který jsou opravdu 120×60cm (protože třeba ložní prádlo mají v jiných rozměrech…) tak teď opravdu nevím :nevim: jak to máte vy? Máte některá matraci z Ikey a postýlku z jinýho obchodu? Nebo naopak? A problém s tím, že by to nešlo dohromady? Díky za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
28.3.15 20:58

Určitě bude sedět, rozměry matrací mají klasické ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.3.15 21:00

@Sabi.M žejo! :) mě by to ani nenapadlo… ale já se fakt vyděsila, když mi to právě příbuzná řekla (to je opravdu bezva věc, tohle říct těhuli :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.3.15 21:01

Mrkni sem Matrace Ikea
Rozmery maji 120×60

• Citovat
  • Upravit
6243
28.3.15 21:02

@tyrik máme matraci z IKEA a má klasicky rozměry 120×60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 21:27

Všechny matrace mají klasických rozměrů. Jen některé vyšší. To by si pěkně zavařili, kdyby měli atypický matrace.

• Citovat
  • Upravit
13762
28.3.15 21:28

Stačí se podívat na stránky Ikea na rozměry matrace… Těžko by tam asi psali něco jiného. Matrace na malé i velké postele jsou standardních rozměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.3.15 21:37

Jasně, díky moc. Jak říkám, mě ani nenapadlo to řešit, prostě jsem koukla na rozměry matrace na netu, říkám si ok, je to dobrý a jeli jsme nakoupit. Zmátla mě reakce té příbuzné. Takže díky moc všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 21:38

@tyrik Mají jiný rozměry povlečení na velký peřiny, resp. nemají povlaky na naše klasický velký polštáře.

• Citovat
  • Upravit
1289
28.3.15 21:44

Bude to sedet - my máme postylku z Ikei a matraci z Vesny a vse OK - klasika 120×60 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí