Rozpadlý tampon

Anonymní
19.8.22 12:16

Rozpadlý tampon

Ahoj, v neděli večer jsem si zavedla tampón a asi nějak špatně, tak do dvou minut jsem ho šla vytáhnout, byl ještě čistý ale celý rozpadlý. Byl jakoby rozrolovaný a držel na provázku. Tak jsem se lekla, jestli jsem vytáhla všechno, nahmatala jsem pár žmolků a vytáhla :zed: od té doby jsem si brala jen vložku, kdyby něco vyšlo ještě ven.. No a včera ve čtvrtek jsem se koupala v bazénu a večer jsem měla v kalhotkách další kousek :oops: Zkoušela jsem něco ještě najít ale nic :zed: Tak přemýšlím, jestli jít radši na gyndu a nebo si jen koupit nějaké čípky… Poslední recenze na mého gynekologa, nebyla zrovna dobrá, tak abych té návštěvy nelitovala… Přemýšlím nad tím, no..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mikeš40
19.8.22 12:24

Zdravim

Zdravim vas pocitujete něco ještě pochvě tlak bolest podbřišku popř si roztahněte zda tam něco neni vidět.

• Citovat
  • Upravit
32
19.8.22 12:25

Dobrý den Anonymní, navštívit gynekologii není třeba. Modlete se k Bohu a půjde to samo. :P :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.22 12:38

Co to bylo za značku? Nebyly to tampax? Ty jsem si jednou koupila z nouze, celý velký balíček… No po použití jedné letěly všechny do koše…

Jinak si myslím, že se nemusíš bát… Vagina se ti vyčistí tak nějak sama :oops: kdyby jsi měla nějaký nepříjemný výtok, nebo bolesti dole, tak zajdi na gyndu. Ale myslím, že to bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.8.22 13:02

Stalo se mi tak dva roky zpět to samé s O. B. tamponém, bohužel mi tam kousek zůstal pár dní a zanítilo se to, musela jsem si pro čípky. asi bych raději zašla ke gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.8.22 13:22

Nebo si kup Rosalgin k výplachům.
Případný zbytek by se mohl vyplavit, pokud by bylo někde něco „zaseknutýho“. Většinou má pochva samočistící funkci, když je tam něco navíc, vyplaví se to samo sekretem, případně tou menstruací, ale pokud máš strach, pomohla bych si tím Rosalginem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.22 14:42

@Barevné klubíčko byly to O. B.

• Citovat
  • Upravit
2512
19.8.22 15:40
@mikeš40 píše:
Zdravim vas pocitujete něco ještě pochvě tlak bolest podbřišku popř si roztahněte zda tam něco neni vidět.

Hele prijdete si v pohode? Kdekoliv je nejaka diskuze na tema prsa apod, hned pisete. Dokonce pisete uzivatelkam i soukrome zpravy, neprijde mi to normalni! Jste uchyl nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí