Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vas pocitujete něco ještě pochvě tlak bolest podbřišku popř si roztahněte zda tam něco neni vidět.
Dobrý den Anonymní, navštívit gynekologii není třeba. Modlete se k Bohu a půjde to samo.
![]()
Co to bylo za značku? Nebyly to tampax? Ty jsem si jednou koupila z nouze, celý velký balíček… No po použití jedné letěly všechny do koše…
Jinak si myslím, že se nemusíš bát… Vagina se ti vyčistí tak nějak sama
kdyby jsi měla nějaký nepříjemný výtok, nebo bolesti dole, tak zajdi na gyndu. Ale myslím, že to bude ok ![]()
Stalo se mi tak dva roky zpět to samé s O. B. tamponém, bohužel mi tam kousek zůstal pár dní a zanítilo se to, musela jsem si pro čípky. asi bych raději zašla ke gyn.
Nebo si kup Rosalgin k výplachům.
Případný zbytek by se mohl vyplavit, pokud by bylo někde něco „zaseknutýho“. Většinou má pochva samočistící funkci, když je tam něco navíc, vyplaví se to samo sekretem, případně tou menstruací, ale pokud máš strach, pomohla bych si tím Rosalginem ![]()
@mikeš40 píše:
Zdravim vas pocitujete něco ještě pochvě tlak bolest podbřišku popř si roztahněte zda tam něco neni vidět.
Hele prijdete si v pohode? Kdekoliv je nejaka diskuze na tema prsa apod, hned pisete. Dokonce pisete uzivatelkam i soukrome zpravy, neprijde mi to normalni! Jste uchyl nebo co???
Ahoj, v neděli večer jsem si zavedla tampón a asi nějak špatně, tak do dvou minut jsem ho šla vytáhnout, byl ještě čistý ale celý rozpadlý. Byl jakoby rozrolovaný a držel na provázku. Tak jsem se lekla, jestli jsem vytáhla všechno, nahmatala jsem pár žmolků a vytáhla
od té doby jsem si brala jen vložku, kdyby něco vyšlo ještě ven.. No a včera ve čtvrtek jsem se koupala v bazénu a večer jsem měla v kalhotkách další kousek
Zkoušela jsem něco ještě najít ale nic
Tak přemýšlím, jestli jít radši na gyndu a nebo si jen koupit nějaké čípky… Poslední recenze na mého gynekologa, nebyla zrovna dobrá, tak abych té návštěvy nelitovala… Přemýšlím nad tím, no..