Rozšíření kvalifikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.9.21 22:44

rozšíření kvalifikace

Ahoj, píši anonymně, protože se zatím jedná jen o mé plány, které nemusí být uskutečněny. Obracím se hlavně na uživatelky, které jsou učitelkami.
Studuji 1. ročník navazujícího programu učitelství pro ZŠ ČJ/RJ.
Mým snem je rozšířit si kvalifikaci na učitelství dějepisu pro ZŠ. Dějepis miluji, zajímám se o něj a mám v něm přehled. Bohužel studium je pouze dvouoborové, tudíž jsem si musela mezi aprobacemi vybrat. Uvažovala jsem nad přihláškou na program učitelství ČJ/D pro ZŠ (předměty z ČJ bych si nechala uznat), ale narážím na to, že by se mi rozvrh naprosto kryl (hodně předmětů má povinnou prezenci). Existuje také možnost CŽV, ale za prvé tam rozšíření stojí přes 30 000 a za druhé ho lze studovat až po absolvování navazujícího studia. Mimo jiné jsem doufala, že by mi studium další aprobace zlepšilo vyhlídky v hledání pracovního místa (mám strach, že místo neseženu). Neznáte další možnosti, jak si rozšířit kvalifikaci? Své znalosti bohužel nemám nyní jak doložit. Studuji v Plzni, kombinovaně nebo distačně mohu dojíždět do Prahy a možná do Českých Budějovic.
Vím, že otázka je nelehká a jiných možností moc nebude.
Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
30.9.21 05:21

Nějak nechápu, proč ses v tom navazujícím na ten dějepis nepřihlásila nebo nesla na jinou školu kde je. Když teda o něj tak šíleně stojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.9.21 07:19

Tomu říkám starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
30.9.21 09:47

@Cenarius, protože stojím i o ČJ a RJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
30.9.21 09:48
@Divná Bára píše:
Tomu říkám starosti

Jaké jsou vaše starosti? Ráda se s vámi o nich pobavím, či vás polituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.21 19:36

Zkusím oživit, možná někdo bude něco vědět.

• Citovat
  • Upravit
17874
30.9.21 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj, píši anonymně, protože se zatím jedná jen o mé plány, které nemusí být uskutečněny. Obracím se hlavně na uživatelky, které jsou učitelkami.
Studuji 1. ročník navazujícího programu učitelství pro ZŠ ČJ/RJ.
Mým snem je rozšířit si kvalifikaci na učitelství dějepisu pro ZŠ. Dějepis miluji, zajímám se o něj a mám v něm přehled. Bohužel studium je pouze dvouoborové, tudíž jsem si musela mezi aprobacemi vybrat. Uvažovala jsem nad přihláškou na program učitelství ČJ/D pro ZŠ (předměty z ČJ bych si nechala uznat), ale narážím na to, že by se mi rozvrh naprosto kryl (hodně předmětů má povinnou prezenci). Existuje také možnost CŽV, ale za prvé tam rozšíření stojí přes 30 000 a za druhé ho lze studovat až po absolvování navazujícího studia. Mimo jiné jsem doufala, že by mi studium další aprobace zlepšilo vyhlídky v hledání pracovního místa (mám strach, že místo neseženu). Neznáte další možnosti, jak si rozšířit kvalifikaci? Své znalosti bohužel nemám nyní jak doložit. Studuji v Plzni, kombinovaně nebo distačně mohu dojíždět do Prahy a možná do Českých Budějovic.
Vím, že otázka je nelehká a jiných možností moc nebude.
Děkuji za odpovědi.

V Plzni je samostatně historie na FF, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
1.10.21 00:37

@Eliška, jo na fildě bude :). Děkuji, vůbec mě to nenapadlo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
1.10.21 00:45

Škoda, že kombinovaně není skoro nic :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat