Rozškrábnutá piha

Anonymní
21.11.24 12:56

Rozškrábnuta piha

Zdravím, všechny, tohle může vyznít asi trochu divně a proto to raději vkládám anonymně, protože mi to přijde celkem trapné, ačkoliv by se asi nemuselo jednat o nic vážného. I tak se radši zkouším optat nejdřív zde, a zkusit zda-li tady s tím má taky pár lidí nějaké zkušenosti, než si s tímhle zajdu někam za lékařkou a budu za úplného blba :lol:
Už je to asi přibližně nějaké 3 týdny od doby, co jsem si nechtěně rozškrábla jakýsi pupínek, nevím co přesně to bylo, ale vypadalo to jak piha. Nějak to nekrvácelo, jen tam byla taková malá stopka červená, jak jsem to asi strhla a chvíli mi to tam zůstalo, tak jsem to tam chtěla nechat, nějak jsem na to ani nesahala a pokoušela se tomu vyhýbat, abych s tím mohla někam případně zajít, ale to se mi pak samo kompletně odtrhlo a zbylo po tom už jen takový flek, na kterým se to drželo. Postupně to začalo mizet, stále je to tam doteď maličko vidět, myslíte, že by to mohl být problém, měla bych si s tím někam zajít? Mělo by to cenu, když už je ten flek pomalu pryč? Není to snad nejaká známka pro vytvoření něčeho horšího? Neustále jen zbytečně panikařím. Jsem se kvůli tomu začala víc na té kůži kontrolovat a mám i pocit, jako by se mi tam i náhodně začala objevovat další znaménka po tomhle, ale nevím, jestli to není jen tím, jak moc jsem teď jen na to zaměřena :think:
Ke kožní jsem objednaná až na nový rok někdy až ke konci ledna, protože dřív už neměla volné místo :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
21.11.24 21:34

Rozšrábnutí pihy je neškodné, pokud se nejednalo o melanom.. Pokud piha měla kulatý tvar, jednu barvu a byla malá, tak by to mělo být ok..
Když se mi stalo to stejné, začala jsem si taky zvýšeně kontrolovat znaménka, jestli se netvoří nová a samozřejmě jsem ten pocit měla..pak jsem se podívala na fotky a měla jsem je už dávno předtím. :)
Pro klid v duši bych si na kožní skočila, ale téměř jistě to nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí