Rozštěp patra u štěněte

1
5.10.19 13:28

Rozštěp patra u štěněte

Zdravím, už týden držíme na dorkmu štěně s rozštěpem patra.
Sourozenci jsou skoro na 100násobku porodní váhy, jen tenhle drobek nabral jen pár gramů.
Veterinář nám nedává moc naději, už teď má od nás péči ve dne v noci a nechceme to vzdávat.
Má prosím někdo zkušenosti jak co nejefektivněji pomoct dokrmovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
5.10.19 13:30

@Zdenka266 ahoj, já zkušenost nemám, respektive, když mamka měla štěňata jorkšírů tak jeden prcek měl tak, rozštěp patra, pořád ho dokrmovala ve dne v noci, ale prcek to nevybojoval :,( Je mi to hrozně líto a budu držet palce, aby to zvládl, šmudla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.10.19 13:32

Myslíš, že je v pořádku držet takhle postižené štěně při životě? Budeš se o něj starat celý život? Někdy je potřeba přírodu respektovat.

• Citovat
  • Upravit
30408
5.10.19 13:35

Ptali jste se veterináře na možnost operace? U dětí je to nenáročný, relativně levný, ale nezbytný výkon, díky kterému jsou zcela zdravé. Jestli chcete pejska zachránit, asi jiná možnost není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
5.10.19 14:09

@Zdenka266 zvířata miluji, takové štěně bych co nejdřív po porodu odnesla veterináři k eutanazii, zbytečně sebe i štěně trápíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
5.10.19 14:22

To má jen jedno štěně z vrhu? Nechala bych to na přírodě ač je to pro nás těžké tak i fena takové štěně nechá, není životaschopná bez cizí pomoci :? Navíc už ted je vidět že váhově stojí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
5.10.19 15:18
@Janli píše:
Myslíš, že je v pořádku držet takhle postižené štěně při životě? Budeš se o něj starat celý život? Někdy je potřeba přírodu respektovat.

Přesně tak, respektovala bych přírodu, ona to má většinou dobře vymyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 16:29

Znala jsem jedno štěně, co se z toho dostalo. Zůstalo v chs a byl z něj milý spokojený pes.
Neporadím, ale buď to dá nebo ne.
Držím pěstikdyz jste se do toho pustili,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný