Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, už týden držíme na dorkmu štěně s rozštěpem patra.
Sourozenci jsou skoro na 100násobku porodní váhy, jen tenhle drobek nabral jen pár gramů.
Veterinář nám nedává moc naději, už teď má od nás péči ve dne v noci a nechceme to vzdávat.
Má prosím někdo zkušenosti jak co nejefektivněji pomoct dokrmovat?
@Zdenka266 ahoj, já zkušenost nemám, respektive, když mamka měla štěňata jorkšírů tak jeden prcek měl tak, rozštěp patra, pořád ho dokrmovala ve dne v noci, ale prcek to nevybojoval
Je mi to hrozně líto a budu držet palce, aby to zvládl, šmudla ![]()
Myslíš, že je v pořádku držet takhle postižené štěně při životě? Budeš se o něj starat celý život? Někdy je potřeba přírodu respektovat.
Ptali jste se veterináře na možnost operace? U dětí je to nenáročný, relativně levný, ale nezbytný výkon, díky kterému jsou zcela zdravé. Jestli chcete pejska zachránit, asi jiná možnost není.
@Zdenka266 zvířata miluji, takové štěně bych co nejdřív po porodu odnesla veterináři k eutanazii, zbytečně sebe i štěně trápíte
To má jen jedno štěně z vrhu? Nechala bych to na přírodě ač je to pro nás těžké tak i fena takové štěně nechá, není životaschopná bez cizí pomoci
Navíc už ted je vidět že váhově stojí ![]()
@Janli píše:
Myslíš, že je v pořádku držet takhle postižené štěně při životě? Budeš se o něj starat celý život? Někdy je potřeba přírodu respektovat.
Přesně tak, respektovala bych přírodu, ona to má většinou dobře vymyšlené.
Znala jsem jedno štěně, co se z toho dostalo. Zůstalo v chs a byl z něj milý spokojený pes.
Neporadím, ale buď to dá nebo ne.
Držím pěstikdyz jste se do toho pustili,