Rozumí někdo prosím Bachovým esencím?

7090
19.7.12 17:14

Rozumí někdo prosím Bachovým esencím?

Ahoj, sháním někoho, kdo rozumí těmto esencím. Nechala jsem si namíchat lahvičku ze sedmi esencí. Je možné, že psychický stav rapidně zhorší? Díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2230
19.7.12 17:16

Já jsme si je nechala vždycky míchat od odborníka. jinak mě se ze začátku braní vždycky přitížilo, až po pár dalších dnech přišlo rapidní zlepšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.7.12 17:22

Může to tak být, podobně je to i často u homeopatických přípravků, nejprve zhoršení, jak se vše začně rozkrývat a vyplouvat ven a postupně by to ale mělo ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
19.7.12 17:32

Dnes si vážně připadám jako blázen :mrgreen: .Snad je to přechodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
19.7.12 18:04

Doporucuji kontaktovat zde na emimi JennyFields, ale ted nevim jestli tu prezdivku pisu dobre.Zkus pohledat, mne moc s esencema pomohla :D

• Citovat
  • Upravit
26574
19.7.12 20:40
@blorchi píše:
Doporucuji kontaktovat zde na emimi JennyFields, ale ted nevim jestli tu prezdivku pisu dobre.Zkus pohledat, mne moc s esencema pomohla :D

Děkuji blorchi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
19.7.12 20:43
@jenny.fields píše:
Děkuji blorchi :hug: :hug: :hug:

Ne, ja dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22242
19.7.12 20:53
@blorchi píše:
Ne, ja dekuji :srdce:

já osobně kupovala Bachovky krizové za neskutečné ceny…
Já za sebe mohu říci, že jsem Jenny také kontaktovala a jsem naprosto spokojená, jak s dodávkou, komunikací, tak s kapkami a jistě se zase obrátím k ní pro radu, protože je skvělá…škoda, že takových lidí tu není více.
Děkuji Jenny, moc jste nám pomohla, určitě budu kontaktovat opět… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.7.12 21:04

@Káčulaa Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.8.12 09:58

Ahoj holky, dneska mě došly dvě lahvičky a to Aspen a White chestnut. Jen jsem trošku zamtená, na lahvíčce je denní dávka dvě kapky pod jazyk ale v přiloženém letáčku jsou taky dvě kapky ale čtyřikrát denně. Tak tomu nerozumím :)
A chtěla bych se zeptat, po jaké době můžou účinkovat? Zatím vůbec nevím, jestli mám to věřit, přece jenom jak já zjistím, jestli to není jen voda s alkoholem, jelikož to tak fakt chutná :)

Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
30.8.12 10:01

Ona to v podstatě je voda s alkoholem :-) Ale účinkuje to skvěle. Na našeho psa to obvykle zabere během 2-3 dnů (tam se to dobře určuje, psa člověk na placebo neukecá :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.8.12 10:02

@Elke To je pravda :palec: A můžu se zeptat, v čem to pejskovi pomohlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.8.12 10:02
@panenka87 píše:
Ahoj holky, dneska mě došly dvě lahvičky a to Aspen a White chestnut. Jen jsem trošku zamtená, na lahvíčce je denní dávka dvě kapky pod jazyk ale v přiloženém letáčku jsou taky dvě kapky ale čtyřikrát denně. Tak tomu nerozumím :)
A chtěla bych se zeptat, po jaké době můžou účinkovat? Zatím vůbec nevím, jestli mám to věřit, přece jenom jak já zjistím, jestli to není jen voda s alkoholem, jelikož to tak fakt chutná :)

Nejlepší bude, když si koupíš 30 ml lahvičku s kapátkem, dáš do ní vodu z lahve (ne kohoutku) a z každé esence 2 kapky. Pak si z téhle lahvičky budeš kapat nejméně 4 denně vždy 4 kapky, buď do pusy, pozor, abys neolízla kapátko a nebo do tekutiny, kterou vypiješ.

Druhá méně ekonomická a co se týká výsledku stejná varianta je kapat si z každé lahvičky 4 denně vždy 2 kapky. Ale doporučuju tu první variantu.

Předpokládám, že jsi si koupila originální esence (ideálně od firmy Nelson, ale jsou i další). Chuť je silná alkoholová(po rozředění v 30 ml lahvičce už ne), jsou konzervované v brandy. Chut esencí není samozřejmě žádná, jsou vyráběny podobně jako homeopatika(ne tak vysoké ředění).
Kdybys měla nějaký dotaz, tak mi napiš SZ.

Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.8.12 10:05

@panenka87 A co se týká doby účinku, tak to je velmi individuální (poměrně rychle to působí například na zmíněná zvířata a nebo na děti). U lidí se většinou první změny dostavují při první lahvičce, ale někdo jich potřebuje víc(myšleno těch namíchaných lahviček).
A samozřejmě je otázka, jestli máš ty správné esence pro sebe, pokud jsi si je vybírala sama, ale většina lidí se trefí. Předpokládám úzkost, strach bez příčiny a stále se opakující myšlenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
30.8.12 10:07
@panenka87 píše:
@Elke To je pravda :palec: A můžu se zeptat, v čem to pejskovi pomohlo? :)

Dáváme mu je každý rok před silvestrem na rachejtle. Náš pes se jich za normálních okolností strašlivě bojí (totéž má s bouřkou a podobně), schovává se do sprchy, kňučí a tak… Po dvou dnech na kapkách je schopen standardní kanonádu prospat za hlasitého chrápání a o silvestrovské půlnoci nasadí nasranej ksicht typu „kdo má ten kravál poslouchat“ a jde se zavřít do koupelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková