Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, sháním někoho, kdo rozumí těmto esencím. Nechala jsem si namíchat lahvičku ze sedmi esencí. Je možné, že psychický stav rapidně zhorší? Díky za informace
Já jsme si je nechala vždycky míchat od odborníka. jinak mě se ze začátku braní vždycky přitížilo, až po pár dalších dnech přišlo rapidní zlepšení
Může to tak být, podobně je to i často u homeopatických přípravků, nejprve zhoršení, jak se vše začně rozkrývat a vyplouvat ven a postupně by to ale mělo ustupovat.
Doporucuji kontaktovat zde na emimi JennyFields, ale ted nevim jestli tu prezdivku pisu dobre.Zkus pohledat, mne moc s esencema pomohla ![]()
@blorchi píše:
Doporucuji kontaktovat zde na emimi JennyFields, ale ted nevim jestli tu prezdivku pisu dobre.Zkus pohledat, mne moc s esencema pomohla
Děkuji blorchi
![]()
@blorchi píše:
Ne, ja dekuji
já osobně kupovala Bachovky krizové za neskutečné ceny…
Já za sebe mohu říci, že jsem Jenny také kontaktovala a jsem naprosto spokojená, jak s dodávkou, komunikací, tak s kapkami a jistě se zase obrátím k ní pro radu, protože je skvělá…škoda, že takových lidí tu není více.
Děkuji Jenny, moc jste nám pomohla, určitě budu kontaktovat opět… ![]()
Ahoj holky, dneska mě došly dvě lahvičky a to Aspen a White chestnut. Jen jsem trošku zamtená, na lahvíčce je denní dávka dvě kapky pod jazyk ale v přiloženém letáčku jsou taky dvě kapky ale čtyřikrát denně. Tak tomu nerozumím ![]()
A chtěla bych se zeptat, po jaké době můžou účinkovat? Zatím vůbec nevím, jestli mám to věřit, přece jenom jak já zjistím, jestli to není jen voda s alkoholem, jelikož to tak fakt chutná ![]()
Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:01
Ona to v podstatě je voda s alkoholem
Ale účinkuje to skvěle. Na našeho psa to obvykle zabere během 2-3 dnů (tam se to dobře určuje, psa člověk na placebo neukecá
)
@Elke To je pravda
A můžu se zeptat, v čem to pejskovi pomohlo? ![]()
@panenka87 píše:
Ahoj holky, dneska mě došly dvě lahvičky a to Aspen a White chestnut. Jen jsem trošku zamtená, na lahvíčce je denní dávka dvě kapky pod jazyk ale v přiloženém letáčku jsou taky dvě kapky ale čtyřikrát denně. Tak tomu nerozumím
A chtěla bych se zeptat, po jaké době můžou účinkovat? Zatím vůbec nevím, jestli mám to věřit, přece jenom jak já zjistím, jestli to není jen voda s alkoholem, jelikož to tak fakt chutná
Nejlepší bude, když si koupíš 30 ml lahvičku s kapátkem, dáš do ní vodu z lahve (ne kohoutku) a z každé esence 2 kapky. Pak si z téhle lahvičky budeš kapat nejméně 4 denně vždy 4 kapky, buď do pusy, pozor, abys neolízla kapátko a nebo do tekutiny, kterou vypiješ.
Druhá méně ekonomická a co se týká výsledku stejná varianta je kapat si z každé lahvičky 4 denně vždy 2 kapky. Ale doporučuju tu první variantu.
Předpokládám, že jsi si koupila originální esence (ideálně od firmy Nelson, ale jsou i další). Chuť je silná alkoholová(po rozředění v 30 ml lahvičce už ne), jsou konzervované v brandy. Chut esencí není samozřejmě žádná, jsou vyráběny podobně jako homeopatika(ne tak vysoké ředění).
Kdybys měla nějaký dotaz, tak mi napiš SZ.
Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:06
@panenka87 A co se týká doby účinku, tak to je velmi individuální (poměrně rychle to působí například na zmíněná zvířata a nebo na děti). U lidí se většinou první změny dostavují při první lahvičce, ale někdo jich potřebuje víc(myšleno těch namíchaných lahviček).
A samozřejmě je otázka, jestli máš ty správné esence pro sebe, pokud jsi si je vybírala sama, ale většina lidí se trefí. Předpokládám úzkost, strach bez příčiny a stále se opakující myšlenky…
@panenka87 píše:
@Elke To je pravdaA můžu se zeptat, v čem to pejskovi pomohlo?
Dáváme mu je každý rok před silvestrem na rachejtle. Náš pes se jich za normálních okolností strašlivě bojí (totéž má s bouřkou a podobně), schovává se do sprchy, kňučí a tak… Po dvou dnech na kapkách je schopen standardní kanonádu prospat za hlasitého chrápání a o silvestrovské půlnoci nasadí nasranej ksicht typu „kdo má ten kravál poslouchat“ a jde se zavřít do koupelny.