Rozvod - jak dloho asi trvá?

241
14.8.12 13:42

rozvod - jak dloho asi trva

Holky, jak dlouho asi trva rozvod (Praha 9). Jsme na vsem domluveni, majetek nebyl zadny. Uz jsme podepsala dohodu o peci ditete a tento tyden se to bude posilat. Jsme uz prez pul roku od sebe. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
14.8.12 13:45

U nás na vesnici do měsíce, v Praze tak dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 13:50

Do mesice? a to bylo uplne vse, jak dite, majetek tak samostatny rozvod?
Jo a chodi pak socialni pracovnice obhlizet domu? Kdyz se ted podala ta zadost o dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.8.12 13:55
@piggsi píše:
Do mesice? a to bylo uplne vse, jak dite, majetek tak samostatny rozvod?
Jo a chodi pak socialni pracovnice obhlizet domu? Kdyz se ted podala ta zadost o dite?
Úplně všechno. Sociálka tady nebyla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.8.12 13:55

Do měsíce?? Já se rozvádím už rok a půl :nevim: A to sme také na všem dohodlí, i péči o dítě máme už za sebou+i majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 13:57

Tyyy, jo tak to bude si u kazdeho jine. Doufam, ze to pujde rychle. Tchyne dela nejakou hlavni asistentku na Hlavnim soude, tak doufam, ze tam nekoho na 9 zna. Chci to co nejdriv, abychom se mohli s mym pritelem zacit snazit na sourozencich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.12 14:07

Jsem Praha 4, posílali jsme veškeré papíry k dohodě před měsícem a žádná vůbec žádná odezva :nevim: Pochybuji, že by se to stihlo třeba jen za ty dva měsíce, když ještě se soud nezabýval ani dohodou o dětem, natožpak rozvodem samotným.

• Citovat
  • Upravit
241
14.8.12 14:09

Ted jsou prave jeste prazdniny, tak je to pry pomalejsi, ale na Praze 4 dela tchyne, to bychom meli asi rychlejsi, jenze my bydlime na 9, tak jsem na to taky zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.8.12 14:19

Také si nemyslím, že tě do 2 měsíců rozvedou a ještě stihnete péči o dítě, to je dost krátká doba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 14:21

Tak to je docela mazec. CHceme si s pritelem poridit mimco, ale az po rozvodu, on nad tim teda trva. Asi to bude nejlepsi.
Jinak preji, aby se rozvod nejak pohnul a bylo to uz vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.8.12 14:26
@piggsi píše:
Tak to je docela mazec. CHceme si s pritelem poridit mimco, ale az po rozvodu, on nad tim teda trva. Asi to bude nejlepsi.
Jinak preji, aby se rozvod nejak pohnul a bylo to uz vse v poradku.

To se ani nedivím, že na tom trvá, ono pak další lítání kvůli popření otcovství není také nic příjemného :)
Ale snad budeš brzo rozvedená, přeji ti to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 14:28

No, jsem na to zvedava, nekdo pise, ze rozvod dle dohody trva tak priblizne tri mesice, tak snad se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.8.12 14:59

Však otěhotnět můžeš už nyní. Je tam přeci lhůta 300 dní, ale když si tě do 300 dní přítel vezme, tak je dítě automaticky jeho. A rozvedená jistě do této lhůty budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 15:05

Njn, ale ja jeste jsem se 4 letou variantou, chtela bych na druhe mimco dostat matersko, ale to musim odpracovat tech 270 dni, tak ja prave nevim co mam delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.8.12 15:05

Jo a pokud se vse podari a budu rozvedena cca do tech tri mesicu, tak bychom chteli svatbu nekdy v kvetnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna