Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Holky, jak dlouho asi trva rozvod (Praha 9). Jsme na vsem domluveni, majetek nebyl zadny. Uz jsme podepsala dohodu o peci ditete a tento tyden se to bude posilat. Jsme uz prez pul roku od sebe. Dekuji moc
Do mesice? a to bylo uplne vse, jak dite, majetek tak samostatny rozvod?
Jo a chodi pak socialni pracovnice obhlizet domu? Kdyz se ted podala ta zadost o dite?
@piggsi píše:Úplně všechno. Sociálka tady nebyla.
Do mesice? a to bylo uplne vse, jak dite, majetek tak samostatny rozvod?
Jo a chodi pak socialni pracovnice obhlizet domu? Kdyz se ted podala ta zadost o dite?
Do měsíce?? Já se rozvádím už rok a půl
A to sme také na všem dohodlí, i péči o dítě máme už za sebou+i majetek.
Tyyy, jo tak to bude si u kazdeho jine. Doufam, ze to pujde rychle. Tchyne dela nejakou hlavni asistentku na Hlavnim soude, tak doufam, ze tam nekoho na 9 zna. Chci to co nejdriv, abychom se mohli s mym pritelem zacit snazit na sourozencich ![]()
Jsem Praha 4, posílali jsme veškeré papíry k dohodě před měsícem a žádná vůbec žádná odezva
Pochybuji, že by se to stihlo třeba jen za ty dva měsíce, když ještě se soud nezabýval ani dohodou o dětem, natožpak rozvodem samotným.
Ted jsou prave jeste prazdniny, tak je to pry pomalejsi, ale na Praze 4 dela tchyne, to bychom meli asi rychlejsi, jenze my bydlime na 9, tak jsem na to taky zvedava
Také si nemyslím, že tě do 2 měsíců rozvedou a ještě stihnete péči o dítě, to je dost krátká doba ![]()
Tak to je docela mazec. CHceme si s pritelem poridit mimco, ale az po rozvodu, on nad tim teda trva. Asi to bude nejlepsi.
Jinak preji, aby se rozvod nejak pohnul a bylo to uz vse v poradku.
@piggsi píše:
Tak to je docela mazec. CHceme si s pritelem poridit mimco, ale az po rozvodu, on nad tim teda trva. Asi to bude nejlepsi.
Jinak preji, aby se rozvod nejak pohnul a bylo to uz vse v poradku.
To se ani nedivím, že na tom trvá, ono pak další lítání kvůli popření otcovství není také nic příjemného ![]()
Ale snad budeš brzo rozvedená, přeji ti to ![]()
No, jsem na to zvedava, nekdo pise, ze rozvod dle dohody trva tak priblizne tri mesice, tak snad se to povede.
Však otěhotnět můžeš už nyní. Je tam přeci lhůta 300 dní, ale když si tě do 300 dní přítel vezme, tak je dítě automaticky jeho. A rozvedená jistě do této lhůty budeš.
Njn, ale ja jeste jsem se 4 letou variantou, chtela bych na druhe mimco dostat matersko, ale to musim odpracovat tech 270 dni, tak ja prave nevim co mam delat.
Jo a pokud se vse podari a budu rozvedena cca do tech tri mesicu, tak bychom chteli svatbu nekdy v kvetnu.