Rozvod - jak teď postupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.5.23 10:14
@smile_xxx píše:
A tobě to nevadilo, že zatlouká? Vždyť taky může mít dluhy, které půjdou i za tebou, jako za manželkou! No, tak teď už máš důvody proto to změnit.

Já to brala, že zatlouká, protože se cítí blbě jako chlap, že “nemá peníze”. Což se tak opravdu on sám za sebe cítí, ne že bych ho tak popisovala teď já. Jsou to jeho slova a jeho způsob chování a reakcí.
To mě ani nenapadlo, a to je špatně. Já jsem člověk, který věří, až moc. Hlavně se vždy hodně upnu na pár lidí v životě, pro které bych dýchala, dám jim vše, odpustím vše, uvěřím vše..prostě udělám ze sebe hadr a pak to takhle dopadne. Buhvi co já vážně všechno nevím..

• Citovat
  • Upravit
31318
8.5.23 11:25

Uprimne, pokud ti nechce ukazat zustatek na účtu ani zůstatky, tak ti taji nejaky vydaje. At uz dluhy, nebo hospodu nebo i jen blbý obedy v práci. Nekde tecou peníze pryč a tobě by se to nelíbilo.
Jeho stud za výšku výplaty by mel opodstatneni, kdybys nevěděla, ze bere málo. No a nebo uz vydělává víc a nechce, abys to věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
8.5.23 11:31

Jinak my jedem na jeden účet, muj partner od nej druhou kartu vysloveně odmítá :nevim:, radeji operuje s hotovostí.

A když se jednou za cas „kroutim“ s ukazanim uctu, je to proto, že je tam zrovna odečtená tisícovka ve Vintedu třeba :lol: :lol: :lol:
Jinak je tam samozřejmě výplata obou, takže tam má přístup kdykoliv a nic jinyho by mě ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
8.5.23 12:59
@smile_xxx píše:
To je ale přece něco úplně jiného.

No proto to zminuju. Ze pri spolecnym uctu je treba mit priste tyhle informace otevřené. A pokud zakladatelce muz přístup odmita, neni to studem z nizke vyplaty, ale protoze něco tají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 14:42

No holka, přesně jako u nás. Žili jsme dlouhá léta od výplaty k výplatě, já brigády od miminek. Teď se rozvádíme po 10 letech. A já se dozvěděla, že mi manžel lhal. Poslední 2 roky měl mnohem vyšší plat, ale stihl nasekat dluhy skoro za milion. O ničem jsem nevěděla, až se mi přiznal když prchnul k milence.
Jsem sama s 2 dětmi, chodím do práce, kromě alimentů 5 tis budu žádat o přídavky na děti. A budem se mít líp než s ním, kdy jsem financovala celou domácnost. Mám výhodu, že bydlím s mamkou a vyplácím jen sestru. Tak bydlení mě celkem stojí 8 tis.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.23 17:10

@smile_xxx Ano, navrhnul, že jak ho vyplatim, sníží tou částkou největší půjčku a přeúveruje na sebe po rozvodu. Po konzultaci s právníkem to mám i v majetkové smlouvě.
Jinak tím spáchal trestný čin podvodu, i ten pracovník banky se na tom podílel. Pokud by to neudělal, můžu ho naprášit.
Proč to neudělám teď. Není zas takový zmetek, aby po mě požadoval polovinu podílu na domu, na který by právně měl nárok, morálně už ne. Za vložených 90 tis. bych vyplácela milion.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.23 17:11

V SJM ty dluhy jsou, podle majetkového vyrovnání si je bere na sebe.

• Citovat
  • Upravit
2929
10.5.23 18:39
@Anonymní píše:
@smile_xxx Ano, navrhnul, že jak ho vyplatim, sníží tou částkou největší půjčku a přeúveruje na sebe po rozvodu. Po konzultaci s právníkem to mám i v majetkové smlouvě.
Jinak tím spáchal trestný čin podvodu, i ten pracovník banky se na tom podílel. Pokud by to neudělal, můžu ho naprášit.
Proč to neudělám teď. Není zas takový zmetek, aby po mě požadoval polovinu podílu na domu, na který by právně měl nárok, morálně už ne. Za vložených 90 tis. bych vyplácela milion.

No, to bych se divil, nemoralni by mi to neprislo, tehdejsich 1Kc neni dnesni 1 Kc, a ceny nemovitosti vystrelily do nebe.
Jestlipak bys to psala, kdyby situace muz- zena byla opacna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna