Ruční vysavač 2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ruční vysavač 2020
Hezké odpoledne,
blíží se zas Vánoce a začínám pokukovat po dárcích. Chystám se kupovat ruční aku vysavač, využití hlavně na úklid auta. Diskuzí je tu více, ale už jsou poměrně zastaralé. Přečetla jsem recenze, mám nějaký typ, ale přesto se ještě zeptám zde, ať nešlápnu ve výběru vedle. Pořizoval jste někdo v nedávné době? Jaký? Jste spokojení? Splnil vaše očekávání? Jinak pořizovací cena max. 2,5tis. Děkuju za rady
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme ETA Carsha a super, vydrží více než uváděných dvacet minut a má dobrý tah, dřív jsem mívala levnejsi modely a byly naprd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Violkafiala píše:
Hezké odpoledne,
blíží se zas Vánoce a začínám pokukovat po dárcích. Chystám se kupovat ruční aku vysavač, využití hlavně na úklid auta. Diskuzí je tu více, ale už jsou poměrně zastaralé. Přečetla jsem recenze, mám nějaký typ, ale přesto se ještě zeptám zde, ať nešlápnu ve výběru vedle. Pořizoval jste někdo v nedávné době? Jaký? Jste spokojení? Splnil vaše očekávání? Jinak pořizovací cena max. 2,5tis. Děkuju za rady.
Ahojka, máme doma Vorwerk Kobold VC100..jsem spoko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že téma je starší, ale přidám velmi dobrou zkušenost s ručním vysavačem, třeba to někomu pomůže při rozhodování ![]()
Nedávno jsme si pořídili ETA Rotary a fakt super 👍 Vydrží půl hodiny, někdy i více, když snížíme výkon. Neni těžký do ruky, zvládá to i dcera. Zatim vysál vše, co bylo potřeba. Nabíjí se do pěti hodin.Za mě opravdu hodně dobrý 👍
- Citovat
- Upravit