Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chci se zeptat, protože jsme zatím nikdy neletěli, letos to bude naše premiéra, v létě se chystáme na Djerbu. Co mě zajímá, berete sebou ručníky a osušky? Vím že ty hotely je mají psané, ale opravdu to tak je? Jako skoro všichni mi říkají že ano, že ručníky dostaneme každý den čisté ať je z domu zbytečně netahám, ale nevím, trochu to ve mě hlodá ať pak nejsme bez
![]()
No to záleží do jakého hotelu jedeš. 3 a více hvězd ti skutečně ručníky poskytne.
Pokud nejedete do nějakého hodně low cost ubytování tak je dostanete všude, někde i extra ručníky na pláž. Najdeš v popisu hotelu.
Záleží jaký mate hotel, pokud vyšší kategorie, dostanete i ručníky k moři.
Jasně, ručníky na pokoji jsou a obvykle je mění denně. Nejsou to ale ručníky/osušky určené na pláž či k bazénu, někde to celkem hlídají. Najdeš to většinou i v popisu zájezdu, například „lehátka, slunečníky a ručníky k zapůjčení na recepci“ apod.
Pokud jsou psane tak je urcite mit budou. Ale nevim zda je budes moct vynest z hotelu, to spis ne. Na plaz bych si vzala z domu nejaky rychleschnouci rucnik/osusku pro kazdeho. To by melo stacit.
Pro jistotu bereme svoje i když v penzionu/hotelu jsou. Máme ty rychleschnoucí z Decathlonu, tak nezaberou skoro žádné místo.
Vzala bych ty rychleschnoucí, ty zaberou málo místa. Většinou když máš osušky, tak na koupání na pokoji, ne na pláž.
@kacckaJ k mor beru ty rychleschnouci bez chlupu - nedostava se do toho pisek. Na hotel neberu
Lepší hotely mívají osušky určené přímo na pláž, jinak samozřejmě klasické osušky, co dostanete na pokoj, se na pláž nenosí. Já s sebou vždy, ať jedeme kamkoliv, vozím 1 ručník na osobu s sebou.
@kacckaJ píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, protože jsme zatím nikdy neletěli, letos to bude naše premiéra, v létě se chystáme na Djerbu. Co mě zajímá, berete sebou ručníky a osušky? Vím že ty hotely je mají psané, ale opravdu to tak je? Jako skoro všichni mi říkají že ano, že ručníky dostaneme každý den čisté ať je z domu zbytečně netahám, ale nevím, trochu to ve mě hlodá ať pak nejsme bez![]()
ručníky poskytuje asi téměř každý hotel, na Djerbě zřejmě budou dávat i „ručníky“ na pláž - najdi si popis hotelu, tam to bude uvedeno,
a ručníky v koupelně denně mění i v „blbém“ Chorvatsku, tak na Djerbu bych určitě ručníky netahala
Tak nejvic prece zalezi na tom, co mas napsany u popisku hotelu.. urcite neni pravidlem, ze kazdy hotel ti da rucniky na plaz. Rucniky budes mit na pokoji, ty se ale nesmi brat na plaz.
@Euforia píše:
Tak nejvic prece zalezi na tom, co mas napsany u popisku hotelu.. urcite neni pravidlem, ze kazdy hotel ti da rucniky na plaz. Rucniky budes mit na pokoji, ty se ale nesmi brat na plaz.
no ale ona se ptá i na ty ručníky v koupelně ![]()