Ručníky k moři

203
2.3.22 09:37

Ručníky k moři

Ahoj holky, chci se zeptat, protože jsme zatím nikdy neletěli, letos to bude naše premiéra, v létě se chystáme na Djerbu. Co mě zajímá, berete sebou ručníky a osušky? Vím že ty hotely je mají psané, ale opravdu to tak je? Jako skoro všichni mi říkají že ano, že ručníky dostaneme každý den čisté ať je z domu zbytečně netahám, ale nevím, trochu to ve mě hlodá ať pak nejsme bez :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35890
2.3.22 09:41

V hotelu sou, ale k moři si je vzít nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.3.22 09:41

No to záleží do jakého hotelu jedeš. 3 a více hvězd ti skutečně ručníky poskytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
2.3.22 09:42

Pokud nejedete do nějakého hodně low cost ubytování tak je dostanete všude, někde i extra ručníky na pláž. Najdeš v popisu hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.3.22 09:42

Záleží jaký mate hotel, pokud vyšší kategorie, dostanete i ručníky k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.3.22 09:45

Jasně, ručníky na pokoji jsou a obvykle je mění denně. Nejsou to ale ručníky/osušky určené na pláž či k bazénu, někde to celkem hlídají. Najdeš to většinou i v popisu zájezdu, například „lehátka, slunečníky a ručníky k zapůjčení na recepci“ apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.22 10:14

Pokud jsou psane tak je urcite mit budou. Ale nevim zda je budes moct vynest z hotelu, to spis ne. Na plaz bych si vzala z domu nejaky rychleschnouci rucnik/osusku pro kazdeho. To by melo stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
2.3.22 10:20

Pro jistotu bereme svoje i když v penzionu/hotelu jsou. Máme ty rychleschnoucí z Decathlonu, tak nezaberou skoro žádné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.3.22 10:34

Vzala bych ty rychleschnoucí, ty zaberou málo místa. Většinou když máš osušky, tak na koupání na pokoji, ne na pláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18665
2.3.22 10:35

@kacckaJ k mor beru ty rychleschnouci bez chlupu - nedostava se do toho pisek. Na hotel neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.3.22 10:50

Lepší hotely mívají osušky určené přímo na pláž, jinak samozřejmě klasické osušky, co dostanete na pokoj, se na pláž nenosí. Já s sebou vždy, ať jedeme kamkoliv, vozím 1 ručník na osobu s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.3.22 10:54

Hotel s více ****ti ručník na pláž dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
2.3.22 10:54
@kacckaJ píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, protože jsme zatím nikdy neletěli, letos to bude naše premiéra, v létě se chystáme na Djerbu. Co mě zajímá, berete sebou ručníky a osušky? Vím že ty hotely je mají psané, ale opravdu to tak je? Jako skoro všichni mi říkají že ano, že ručníky dostaneme každý den čisté ať je z domu zbytečně netahám, ale nevím, trochu to ve mě hlodá ať pak nejsme bez :D :D

ručníky poskytuje asi téměř každý hotel, na Djerbě zřejmě budou dávat i „ručníky“ na pláž - najdi si popis hotelu, tam to bude uvedeno,
a ručníky v koupelně denně mění i v „blbém“ Chorvatsku, tak na Djerbu bych určitě ručníky netahala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.3.22 11:15

Tak nejvic prece zalezi na tom, co mas napsany u popisku hotelu.. urcite neni pravidlem, ze kazdy hotel ti da rucniky na plaz. Rucniky budes mit na pokoji, ty se ale nesmi brat na plaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
2.3.22 12:04
@Euforia píše:
Tak nejvic prece zalezi na tom, co mas napsany u popisku hotelu.. urcite neni pravidlem, ze kazdy hotel ti da rucniky na plaz. Rucniky budes mit na pokoji, ty se ale nesmi brat na plaz.

no ale ona se ptá i na ty ručníky v koupelně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí