Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Plážové osušky míváme svoje, někde je teda půjčují na vratnou kauci. Na hotelu ručníky i osušky jsou erární a vyměňují je dle potřeby. Aspoň takovou mám zkušenost, co jsme u moře několikrát byli - Řecko, Španělsko.
My míváme běžně hotel, kde jsou ručníky na pokoji i na pláž samozřejmostí a zdarma. I tak ale beru naše plážové osušky. Děti se rády balí, občas to nestihne uschnout a také se nám lépe hledají naše lehátka
nosíme na pláž jak hotelové, tak i vlastní ručníky.
Ikdyz litame min do 4hvezdy, tak si jednu velkou osusku a maly na vlasy bereme, i zupanove ponco (k bazenu a na plaz) V hotelu si sice u bazenu muzes jejich rucniky vymenit kolikrat chces, ale jsou hrozne tenke, nesaji a vetsinou pouzivaji smradlavej prasek/ avivaz. Takze po hodine v mori a kdyz se zvedne vitr tak jsou na prd. Vlastni si tam nechavame dvakrat vyprat, taham dve vlastni tablety do pracky. Vetsinou je to v cene a nebo max jsme davali 2eura. A pokud mate v planu treba nejaky vylet, kde je zastavka na koupani tak z hotelu je „legalne“ nesmis odnest
a i za ztratu rucniku nebo te karty na vymenu je pokuta 50eur. Uz jsem zazila slovni potycku nemcu X turku kdyz se hadali, ze jim z lehatka sebrali hotelovy rucnik ![]()
V zivote by me nenapadlo bile hotelove rucniky tahat k bazenu a na plaz, tak se pozna pravy buran.
Neco jineho jsou rucniky urcene na plaz, maji to luxusnejsi hotely. A ty nebyvaji bile. Jinak v Turecku bile rucniky pravidelne u bazenu a u more personal sbiral, doslova za par supu meli v hotelovem obchudku nebo ve meste typicke plazove rucniky.
Takove ty typicke plazove rucniky byvaji tenke a moc misa nezaberou nebo ty rychleschnouci, i kdyz ty ja osobne nemusim - vadi mi ten material…