Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
koupila jsem Buzze z druhé ruky a zajímalo by mne, jestli se má rukojeť zacvaknout i v poloze pro nejmenší lidi
Drží až v druhé výšce, tak jak je na fotce ne.
Díky za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzV poloze jak ji mas, by mela drzet. pokud nedrzi je chyba, vada v rukojeti. Zmacknes ten knoflik, prirazis a uz se do druhe polohy bez zmacknuti nevysune.
Já si to myslela, díky. Zkusím to u paní reklamovat.
Ještě se tě zkusím zeptat…Kočárek dost vrže (manžel říká, že to někde v plastech
)a celkově se dost houpe jak rukojeť, tak i korba. Nemáš s tím zkušenost? Dala bych to asi do servisu.
Mam, ja kupovala novy, ale dost rychle se v nytech vyklechtal. I ta rukojet. Kolecka a spodek at chlap namaze, dela to divy
.Musim osobne ale rict, ze jsem ho poslala dal. U sportaku mi nevyhovovalo to polohovani a dokupovani vybavy byla taky dobra palka.Co ale musim vypichnout je skladani podvozku a manipulace s podvozkem pri jizde
..Servis bych asi udelala, mas ho jeste v zaruce?
Koupila jsem ho už použitý. Volala jsem do Libfinu, mrknou na to.Jo a ta rukojeť je kupovaná nová jako náhradní díl a v té nejnižší poloze to zacvaknout nemá. Divný…a já myslela, že je to rozbitý
Prala jsi nějak boudu a pásy?
To je zvlastni, i kdyz je kupovana nova, nechapu, proc by nemela drzet v zakladni poloze
.Je to pro tebe moc velky rozdil, ja to na povysunute, tak jak to jde tobe mela, jinak jsem si kopala do buzzboxu. Jinak se to krasne pere, stahla jsem tu tlustou vlozku z kolejnice, hodila do pracky v detskem prasku na rychly prani 35st na asi 800 otacek.To stejny i s letnim(zvetsovacim) potahem a ten se mi pomackal, ale pak se vyrovnal po case, ale to staci vyzehlit trochu. Sraky se oddelavaji vrchni pod tema polstrama na ramena, kdyz je nechces a cely se vydelavaji pod vlozkou v zadu na zadech.Kdyz si vzpomenu jak mi doma stal nacancany, az se mala narodi
…s korbickovou verzi jsem byla spokojena moc:-).Podvozek je proti jinym dobre vymakany, co se tyce ovladani.Jen doporucuji, je to malickost, ale detske madlo je ze stejneho materialu jako rukojet, takze je hned spinavy od vseho(susenky, jogurt)hur se umyva a mala mi za jeden den do neho vyryla nehtiky a poskrabala ho a zakousla se(nestesti nemela zuby
),tak jsem si na nej nechala usit ve stejne barve potah za par korunek, jenze az jsem ho prodavala, tak nove origos madlo jsem dala 850kc, coz je skoda a zbytecny. A dobra vec jsou ty bocnice proti vetru, ty jsou na ten zip na korbicce.
@wildcherry Díky za rady
Ty bočnice proti větru mám taky, no vidíš a to jsem si říkala, že ty budou asi k ničemu
.