Ruptura pochvy po pohlavním styku

744
11.7.13 11:48

ruptura pochvy

Ahoj. setkal se tu někdo s ruturou pochvy po pohlavnm styku? Prý se to stává vyjímečně a já se stím nedokážu smířit proč zrovna já :,(. Je tu taky někdo komu se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
11.7.13 12:04

Ahoj, jezis, to musi byt hrozne, boli to moc? Slysela jsem, ze to muze byt po nejakem brutalnim znasilneni, tak jestli te tohle potkalo, no tak potes koste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NiKi nepříhl.
11.7.13 12:05

Ježišmarjá, jak se to stalo??? To si vůbec neumím představit… Teda jinak, než po brutálním znásilnění.

• Citovat
  • Upravit
9950
11.7.13 12:05

No ruptura vím co je, ale dost si nedokážu představit jak by to vypadalo vevnitř či co by ti dotyčný musel udělat aby se toto stalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
11.7.13 12:24

Právě že se to stalo při normálním sexu, nic neobviklého. Sešitá na 4 cm a psychicky na dně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.7.13 12:35

A jak se to stalo, krvacela jsi? Asi hodne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 12:37

@Jana.49 četla jsem že je to sice není úplně časté ale v podstatě se to může stát, není to neobvyklé. Kdysi jsem ležela v nemocnici a na pokoji se mnou byla holka, které se to stalo při úplně prvním pohlavním styku. Nejdříve měli podezření že praktikovali nějaké sado maso techniky :roll: Pak jim ale holčina řekla že to byl úplně první styk který probáhal naprosto normálně…no a stalo se. Vím že z ní šly nějaké kusy děložní stěny a ztratila hrozně moc krve, ale nakonec šla domů dřív jak já a byla pak v pohodě ;) S psychikou to bude asi horší, co ti poradili doktoři že máš teď dělat?

• Citovat
  • Upravit
744
11.7.13 13:32

Tak krvácela jsem dost, musela mě vést záchranka. Mohla jsem prý vykrvácet. Mám dodržovat šestinedělí. Před porodem se mi nic takového nestalo až teď co jsem 8 měsíců po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.13 13:46

@Jana.49
A jaký jsi měla porod?? Může to být následek poporodních zranění, těžkého porodu nebo tak…Prostě se to stává, určitě nejsi jediná ;)

• Citovat
  • Upravit
744
11.7.13 13:58

Úplně normální, ve vnitř jsem šítá nebyla jen po nastřihnutí. Říkám nemohu přijít na příčinu, kdyby člověk dělal co nikdy nedělal, tak je to něco jiného…Těď ani malou nemohu 6 týdnu zvedat, no hrůza… nikomu bych to nepřála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí