Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, ráda bych si popovídala s někým, kdo také chová ruské modré kočky. Máme doma dvě čtyřměsíční koťata, kočičku a kocourka, sourozence z jednoho vrhu. Hodně jsem si o tomto plemeni načetla, ale přece jenom, přímá zkušenost je cennější. Klidně do SZ. ![]()
Nechceš se přidat do skupiny na Facebooku Ruská modrá kočka s PP? Jsou tam jak majitelé, tak chovatelé.
Jinak já mám doma tříletou potvurku tohoto plemene. Přesněji dostala ji dcera k 15. narozeninám, ale je to mazel celé rodiny.
A z jaké chovatelské stanice máš mazlíčky?
@nozu píše: Více
Hynodia, Strakonice. Na ten Facebook kouknu. Můžu se tě jen zeptat, kdy vám kočička poprvé mrouskala a kdy jste ji nechali kastrovat?
@lucad77 my máme Kaiu ze stanice Tashidele. Kastrovat jsem ji nechala v cca 10 měsících. Ona asi ani pořádně nemrouskala. Ale já nechtěla už déle čekat, aby byla v pohodě před naší dovolenou a aby ta operace nebyla v době veder.
@lucad77 my máme Kaiu ze stanice Tashidele. Kastrovat jsem ji nechala v cca 10 měsících. Ona asi ani pořádně nemrouskala. Ale já nechtěla už déle čekat, aby byla v pohodě před naší dovolenou a aby ta operace nebyla v době veder.