Růst prsou po menstruaci

Anonymní
19.9.17 20:53

Růst prsou po MS

Ahoj holky,
potřebuju radu, zda jste si tím také nějaká z vás neprošla. Už rok neberu HA. Jsem 9 měsíců po konizaci děložního čípku. Od té pociťuji více ovulaci. Ale co je zvláštní, že už 3 měsíc po sobě mi „rostou“ prsa po MS. Místo toho, aby rostli před přicházející MS, tak se mi začnou zvětšovat začátkem ovulace a lehce to odezní až po skončení MS. Zvětší se tak, že je to až na koupi nové podprsenky ???? Na původní velikost se mi od té doby nevrátila. Vždy splasknou, ale jen lehce. Doprovází to i lehká citlivost bradavek. Nevíte, čím by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
19.9.17 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebuju radu, zda jste si tím také nějaká z vás neprošla. Už rok neberu HA. Jsem 9 měsíců po konizaci děložního čípku. Od té pociťuji více ovulaci. Ale co je zvláštní, že už 3 měsíc po sobě mi „rostou“ prsa po MS. Místo toho, aby rostli před přicházející MS, tak se mi začnou zvětšovat začátkem ovulace a lehce to odezní až po skončení MS. Zvětší se tak, že je to až na koupi nové podprsenky ???? Na původní velikost se mi od té doby nevrátila. Vždy splasknou, ale jen lehce. Doprovází to i lehká citlivost bradavek. Nevíte, čím by to mohlo být?

Tak před MS, nebo po MS? Pokud se ti zvětšují po ovulaci, tak je to v pohodě. Mám to taky. Taky je to na jinou podprsenku. :mrgreen: Už jsem si zvykla a chlap je nadšen, že jsem pokaždé trochu jiná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 21:05
@Litta píše:
Tak před MS, nebo po MS? Pokud se ti zvětšují po ovulaci, tak je to v pohodě. Mám to taky. Taky je to na jinou podprsenku. :mrgreen: Už jsem si zvykla a chlap je nadšen, že jsem pokaždé trochu jiná. :lol:

Na začátku ovulace (i lehce před) se zvětšují s lehce se zmenší až po skončení MS. Minulý měsíc mi do toho bylo i zle na zvracení, tak jsem se radovala, že jsem těhu a ono nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14637
19.9.17 21:09
@Anonymní píše:
Na začátku ovulace (i lehce před) se zvětšují s lehce se zmenší až po skončení MS. Minulý měsíc mi do toho bylo i zle na zvracení, tak jsem se radovala, že jsem těhu a ono nic :nevim:

Asi máš moc progesteronu a asi i estrogenu, nebo čeho. Ono to vypadá jako příznaky těhotenství no, já ho tak tenkrát i poznala. Resp. kamarádi to na mně poznali… :mrgreen: A od té doby se mi to děje každý měsíc, je to už skoro 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 21:15
@Litta píše:
Asi máš moc progesteronu a asi i estrogenu, nebo čeho. Ono to vypadá jako příznaky těhotenství no, já ho tak tenkrát i poznala. Resp. kamarádi to na mně poznali… :mrgreen: A od té doby se mi to děje každý měsíc, je to už skoro 6 let.

No já si na to nemůžu zvyknout. Hlavně jsem ten typ člověka, co si klade otázku „proč z ničeho nic?“ :D už jen to, že ovu mám dost bolestivou, plus tohle. Se picnu :zed:

• Citovat
  • Upravit
14637
19.9.17 21:25
@Anonymní píše:
No já si na to nemůžu zvyknout. Hlavně jsem ten typ člověka, co si klade otázku „proč z ničeho nic?“ :D už jen to, že ovu mám dost bolestivou, plus tohle. Se picnu :zed:

A kolik ti je? Asi už by tělo chtělo mimino, no. :P :mrgreen: A po roce bez HA začalo víc hormonálně fungovat. Také jsem ji měla hodně bolestivou, ale to nějak ustalo, už je to jen takové píchnutí, kterým si nejsem jistá, jestli je to ono, nebo ne, jen pak podle načasování vzhledem k ms to pak ověřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 21:33
@Litta píše:
A kolik ti je? Asi už by tělo chtělo mimino, no. :P :mrgreen: A po roce bez HA začalo víc hormonálně fungovat. Také jsem ji měla hodně bolestivou, ale to nějak ustalo, už je to jen takové píchnutí, kterým si nejsem jistá, jestli je to ono, nebo ne, jen pak podle načasování vzhledem k ms to pak ověřím.

24let. S přítelem se už o mimi snažíme, zatím nic. Tak uvidíme :andel:

• Citovat
  • Upravit
14637
19.9.17 21:40
@Anonymní píše:
24let. S přítelem se už o mimi snažíme, zatím nic. Tak uvidíme :andel:

Tak držím palce. :kytka: Mně je 25 a taky už to chvilku zkoušíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.9.17 21:44
@Litta píše:
Tak držím palce. :kytka: Mně je 25 a taky už to chvilku zkoušíme. ;)

Nápodobně. :srdce: my už dva měsíce a zatím nic noo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.9.17 21:50
@EllMattress píše:
Nápodobně. :srdce: my už dva měsíce a zatím nic noo :nevim:

My taky tak asi dva, ale těžko říct, víc jsme začali riskovat někdy v květnu, od července tomu necháváme volný průběh. Jsem tajně doufala, že to bude hned, ale tak dva měsíce jsou pořád málo, musíme být trpěliví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí