3 měsíce opožděná menstruace...

2
19.9.17 06:50

3 měsíce opožděná menstruace

Dobrý den, mám už poněkud závažný problém.
Měla jsem nechráněný sex ale k jeho vyvrcholení došlo mimo mě, vícekrát.
Nyní jsem už tři měsíce nedostala menstruaci, dělala jsem si 3 těhotenské testy a všechny vyšly negativně.
Bolí mě bradavky, zhoršila se mi rapidně pleť a cítím občas píchání v podbřišku.
Na gynekologii jsem objednaná až za dva týdny, ještě studuji střední školu, takže menopauza nepřipadá v úvahu.
Prosím o Váš názor, nebo rady
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
19.9.17 07:09

Dobré ráno, dle mého to řešíte se zpožděním(jestli potrat přicházel v úvahu). Jestli byli styky několikrát za sebou sperma může zůstat v cestách, stejně jako se může dostat „ven“ dříve než orgasmus. Spousta žen měla negat.tt i když těhotné byly. Může to být ale taky stresem, hormonálním výkyvem atd… Já na střední měla ms po 22 dnech což dr. začal řešit, pak se to začalo měnit a já jí mela jednou za dva, tři měsíce což řešil injekcema po tom co vyloučil těhotenství. Takže tady asi nikdo neporadí těhotná býtmůžete a nemusíte i když příznaky by byli. Takže vás stejně čekají ještě dva týdny neklidu. Přeju ať vše dopadne jak byste se přála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
19.9.17 07:10

Pokud máš podezření, že bys mohla být těhotná, tak si dojdi jako samoplátce na krev. Nemusíš mít doporučení od dr., je to spolehlivé a výsledek máš tusim do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
19.9.17 07:20

Radeji utikej k lekari.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
19.9.17 07:33

A jinak jsi měla předtím menstruaci vždy pravidelnou? Já v začátcích MS ji taky jednou dostala až ale po 70 dnech… Můžeš a nemusíš být těhotná, ale můžeš si zajít na tu krev jako samoplátce, řekneš, že chceš znát hodnotu Hcg a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.9.17 07:37

@Sova Klára předtím jsem měla spozdeni maximálně pár dní. S tou krví, kam přímo bych si měla zajít? Do nemocnice? A pokud ano na jaké oddělení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
19.9.17 07:43

Normálně na odběry-odberovou mistnost u vás ve městě, kam chodíš na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.9.17 07:48

@pe01 studujes stredni skolu a provozujes nechraneny styk? A vy se snazite o mimino? Jestli ne, tak mazej k Dr. a modli se, at nejsi v tom a nech si napsat antikoncepci nebo si kupte kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.8.18 00:46

3 měsíce

Zdravím už 3 měsíce jsem nedostala MS testy mi vycházejí negativně. Ale doktor mi řekl že to nic není chvíli antikoncepci neberu a pořád nic. Plus do toho mě bolí pod bříškem jako před MS a jsem strašně naladova nevíte co to je? P. S. Naposledy jsem byla u doktora 6.8. a nic nezjistil :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.8.18 06:15

@Malykajik a dal ti injekci na vyvolání? Může to být spousta věcí ale to musí určit doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.8.18 08:17

@Malykajik presne tohle mam ted taky i jsem byla ted taky u dr a rikala ze po vysazeni to byva..nez se to telo da do kupy..mam dalsich 14 dni pockat jestli nedorazí,popr si pak dojit pro vyvolavacku..nekdo to tak bohuzel pry ma, pred prvnim ditetem mi taky asi necely rok trvalo nez jsem mela cyklus ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.8.18 19:53

Nedal mi nic a neřekl mi že bych měla zase přijít kdyby to nepřišlo a kdybych měla miminko jako já osobně bych proti nebyla ale přítel chce počkat až dodělám školu mám teď před sebou poslední ročník 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.18 12:41

Dobrý den měsíčky mi normálně chodí ale mám je pouze 3 dny silné krvácení strašné bolesti když zkonciporad jsem nafouklá hned mě vše vytočí ale test je negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.18 12:49

Já s manželem jsme pestouni vzala jsem si dva nevlastní bráchy a starám se o ně a miminko bysme chtěli moc manžel by byl šťastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.21 14:59

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo neví co může způsobit opoždění menstruace o 12 dní, pohlavní styk jsem neměla takže těhotná být nemůžu (je mi 16) budu moc ráda za každou odpověď ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí