Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím, že to klidně možné je. Pokud máš strach, můžeš se poradit s lékařem.
Myslím, že to je způsobeno normálním hormonálním cyklem a ne tím, že by ti rostla prsa.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
víc se rozepiš: postavou jsi jak? přibíráš ted? Mění se ti? Prsa ti začala růst kdy? Menstruaci máš? Je pravidelná?
@chs.jasmin píše: Více
Mám okolo 60kg, přibrala jsem možná trochu
Menstruaci normálně mám
A všimla jsem si toho tak měsíc zpátky
@Anonymní píše: Více
A menstruaci jsi měla od kolika? Jestli jsi ji třeba dostala až ted poslední roky, tak se tělo ještě vlivem hormonů může měnit a prsa rostou.
Měla jsem na střední kamarádku, která svou první MS dostala v 18ti (už rok nebo dva chodila i na hormonální profil zda je v pořádku) a do té doby štíhlounká, klučičí postava, neměla ani prsa se začala měnit. V 19ti z ní byla holka s většími boky… čili může to být naprosto normální hormonální změna, ale taky to může být jen vlivem menstruačního cyklu, kdy jsou období, kdy se ženě opravdu nadouvají prsa.
Nevim, zda je to tvuj pripad, ale mne rozhodne prsa vyrostla po dvacitce, musela jsem menit podprsenky. Ted po prechodu mi roatou plynule stale
takze mozne to jiste je.
Dobrý den, je mi teď čerstvě 19 let a poslední dobou cítím pnutí v prsou někdy až bolest.
Přijde mi, že se mi i zvětšují. Žádnou bulku jsem nenahmatala. Antikoncepci neberu a těhotná být nemůžu. Je možný, že mi teď prsa opravdu porostou z ničeho nic? Několik let je mám stejný.