Růst vlasů u dítěte

1
9.1.24 16:24

Růst vlasů u dítěte

Ahooj :) dceři budou v březnu 2 roky a nemá skoro žádné vlasy :? Vlasy jí umývám Kopřivovým šamponem ale žádný rozdíl teda nevidím… myslíte že bych mohla ten růst podpořit vitamíny? je vůbec něco pro děti? Na netu jsem nic nenašla :nevim: děkuji za radu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
269
9.1.24 17:56

@Evik183 já bych na to asi netlačila. :lol: já mám velmi vlasatou dceru, sousedka má stejně starou holčičku a má vlásky kraťoučký. Její druhá dcera 4 roky měla taky jen pár chloupků a teď má vlasy po ramena. To naroste neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.1.24 18:06

Tohle moc neovlivnis…dcera šla do školky ve 3 letech s úplně krarouckymi vlasy a nikdy jsem ji je nestrihala ani se ona do té doby neostrihala.. Ale teď v 5 už má pěknej cop… Dvakrát se mezitím tedy ostříhala… Ofinu a pak jednu stranu na pankáče.

Podívej se jaké vlasy máš ty a jaké muž. Je to genetické.

• Citovat
  • Upravit
12
10.1.24 11:15

@ludmilaadamkova dobry den, taky resim dceriny vlasky. Budou ji 4 a dva culiky udelam, ale vlasky ma jemne, ridke. My mame s manzelem prave pekne a huste. Myslite, ze se to muze casem zlepsit? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.24 14:45

@Teriiik do tohohle nikdo nevidí. Teoreticky jasně, může mít nakonec vlasy po vás, ale taky se mohl projevit nějaký gen, kdy bude mít prostě jemné vlásky, protože to tak má část rodiny třeba z chlapovi strany. Naše malá má třeba zase oči po mojí babičce, tetě, a prababičce modrý a přitom já mám oči hnědé a manžel zeleno šedé. Ale jinak vzhledem je celá manžel. Ta genetika si někdy to udělá po svém. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.1.24 15:18

Někdo tvrdí, že to nemá vliv. Jiný zase, že to pomáhá… Oholit dítěti alespoň jednou hlavu.
My jsme našemu malému oholili hlavu na 3 mm už 2× (ve 13 m a ve 22 m věku). A opravdu se mu vlasy zlepšily. :) Tam, kde měl dříve jen „chmýří“, má teď normální vlasy. Jen ještě doplním, že výměna vlasů u něj proběhla už někdy kolem půl roku (narodil se už s vlasy).
Bohužel po genetické stránce nemohu vlasy soudit, protože jeho biologickou rodinu neznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.24 16:05

@Sisiina1 No, prave jsem chtela napsat, ze tchan ma jako jediny dost jemne vlasy. Takze je moznost, ze ty vlasky zdedila prave po nem :roll: :think:. Cela rodina jinak vlasata a beztak ta genetika si udela svoje :nevim: :mrgreen:. Co nadelam, uvidime casem :). Mame ted synka a ten ma uz od narozeni vlasky jine nez dcerka, no :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí