Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možná ovulace 🤷♀️ já po druhém porodu při ovulaci špinim a dřív jsem to nikdy neměla.
@xxprincesscz
Já po porodu nejsem ještě nikdy jsem nerodila. Tohle se mi při ovulaci nikdy nestalo, tak jsem z toho hrozne zmatena 🤔
Ahoj mám teď to samé ms má být až za 11 dní a dnes jsem měla růžový hlen a asi po 5h jsem měla na toaletním papíru trochu krve (spíše byl jen narůžovělý) nikdy jsem se s tím nesetkala. Myslíte že by mě mohla přijít dříve nebo je to něco jiného? Předem díky za jakoukoliv radu ![]()
Zdravím ženy,
chci se zeptat, ms jsem měla od 23.12. do 27.12. Sex s partnerem jsme měli už někdy od 26.12. nechráněný. V neděli 7.1. jsem měla bolest v podbřišku, jak pri ms, ale o dost mírnou. Hned ten další den jsem začala špinit jen lehký růžový výtok, nic nesvedi, nepali jen mírná bolest v podbřišku. Výtok mám zatím 3.den, ale opravdu jen malinko, nevím co to muže byt do toho me po každém jídle boli hrozne žaludek, tak zvladam jen pečivo a vyvar. Na gyndu jdu v pondělí, ale jen jsem chtěla zkusit ještě tady zda někdo neporadi nebo nemá zkušenost, Dekuju