Ryanair letenka - jméno dítěte

18
2.5.12 22:22

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
2.5.12 22:27

To nevím, ale první by mě napadlo volat do té společnosti :nevim: Nebo spíš asi psát, hovor by se prodražil :mrgreen: Oni by ti to měli říct nejlíp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.5.12 22:32

Já se podle názvu diskuze lekla, že někdo chce dát dítěti jméno Ryanair :D Jinak souhlas s eVerčou, že nejlepší bude se obrátit na ně, mám celkem dobrou zkušenost s leteckýma společnostma, že komunikují rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.5.12 22:32

Pokud si to nekoupila primo od Ryanair, ale treba na letenky.cz a podobne, tak bych se obratil primo na tu spolecnost. Pokud si to koupila primo na webovkach ryanair.com, pak bych zkusil odkaz Manage my booking a jinak asi nezbyde, nez zavolat. Email jsem na jejich strankach nikde nenasel, nicmene mozna budes mit nejake kontakty uvedene v emailu, ktery si dostala pri nakupu letenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.5.12 22:43

Pracovala jsem po CK. Toto je běžná praxe. Letenku máš jen ty + máš sebou infanta - to je dítě mladší 24 měsíců v době návratu.

Malé musí být uvedeno ve všech seznamech jako cestující, ale nemá nárok na vlastní sedadlo, poletí ti na klíně. Infant neplatí letenku. Proto je to takto uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
2.5.12 22:43

@Gregory ja taky :mrgreen: ,myslela jsem,ze chce takhle nekdo pojmenovat dite.
Nicmene @rosslyn ma pravdu,ja treba muzu taky zmenit jmeno na netu,koukala jsem na Ryanair a je tam moznost zmenit jmeno.
Zkus zavolat do Prahy na letiste (nebo jinam,kam spolecnost lita) a na informacich se zeptej,zda tam je spolecnost,ktere prodava pro Ryanair letenky a zeptej se primo jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
2.5.12 22:45

@Marau to ano,ale @bronakk jde o to,ze na letence neni ditete cele prijmeni :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.5.12 22:46
@Jaruna píše:
@Marau to ano,ale @bronakk jde o to,ze na letence neni ditete cele prijmeni :think: .

Taky není důvod, aby bylo na letence. Letenka je jen pro platící a to to dítě není.

Spíš to chce jen ověřit, že má letecká společnost v seznamu to jméno správně. Letenky se to netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
2.5.12 22:48

@Marau aha,tak to nevim,litala jsem s neplaticim ditetem,ale tohle se mi nikdy nestalo,ze by chybelo cast prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.5.12 22:49
@Jaruna píše:
@Marau aha,tak to nevim,litala jsem s neplaticim ditetem,ale tohle se mi nikdy nestalo,ze by chybelo cast prijmeni.

A má tvé dítko 2 křestní jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
2.5.12 22:52

nevadi to, prodavala jsem letenky a je to bezna praxe, infant nema narok na sedadlo, takze se jmeno tak neresi, ale pro tvuj klid bych cinkla na leteckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
2.5.12 22:52

@Marau no nema :mrgreen: ,ale taky nevim,ze se musi vyplnovat obe jmena.Jak se znam,dala bych pouze prvni jmeno a prijmeni :roll: .Co by se pak teda stalo,kdybych nevyplnila obe jmena ditete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
2.5.12 23:01

Holky, si pridam dotaz, nevite, jestli ma dite 3 roky narok na kufr? Jako palubni zavazadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.5.12 23:09

Tak já nevim ale náš malej měl na letence vždy jméno i příjmení celé a všude to kontrolovali podle jeho pasu(bylo mu 6 měsícu taky bez nároku na sedaadlo) takže já bych tam radši včas zavolala aby si pak někde nekoukala na letišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.5.12 23:09
@pikola píše:
Holky, si pridam dotaz, nevite, jestli ma dite 3 roky narok na kufr? Jako palubni zavazadlo.

no pokud platíš sedadlo tak máš i nárok na kufr né at je ti kolik chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario