Ryanair letenka - jméno dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
2.5.12 23:11

@pikola pokud ma svoji sedacku ( jako ze ve trech letech ma) tak ma narok na zavazadlo. pouze kdyz dite nema narok na sedacku, sedi na kline, nema narok na zavazadlo. ale pro jistotu musis precist prepravni podminky spolecnosti, mozna se to muze nekde lisit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.5.12 23:30
@lucie.t píše:
@pikola pokud ma svoji sedacku ( jako ze ve trech letech ma) tak ma narok na zavazadlo. pouze kdyz dite nema narok na sedacku, sedi na kline, nema narok na zavazadlo. ale pro jistotu musis precist prepravni podminky spolecnosti, mozna se to muze nekde lisit :nevim:

Ano, záleží na konkrétní letecké společnosti. My letěli s Deltou a malý jako infant měl nárok na menší zavazadlo = tuším, že jen do 9 kilo. Měli to ale nově, takže to nevěděli ani na odbavení, musela jsem se s nima dohadovat, ale pak uznali, že je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
2.5.12 23:37

na ryanair bych nevolala, pokud se nic nezměnilo, tak jejich infolinka je zpoplatněná tak, že než ověří všechny údaje a podají info, bude to stát víc než celá letenka. Mě se to kdysi stalo, telefonní hovor do ryanairu mě stál bloody 28 euráků, letenka z Londýna do španělska 20… Fakt tda raději volat na to letiště jak radí holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.12 23:43
@Gregory píše:
Já se podle názvu diskuze lekla, že někdo chce dát dítěti jméno Ryanair :D Jinak souhlas s eVerčou, že nejlepší bude se obrátit na ně, mám celkem dobrou zkušenost s leteckýma společnostma, že komunikují rychle.

taky jsme se lekla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
catie
2.5.12 23:56
@Marau píše:
Taky není důvod, aby bylo na letence. Letenka je jen pro platící a to to dítě není.Spíš to chce jen ověřit, že má letecká společnost v seznamu to jméno správně. Letenky se to netýká.

I neplatící dítě potřebuje letenku, vím to z vlastní zkušenosti. Všude mi dceru kontrolovali.
Zakladatelko, kontaktovala bych prodejce a domluvila se s nimi.

• Citovat
  • Upravit
18
2.5.12 23:59

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
3.5.12 00:19

Tak pokud jsi to vypnila správně, tak bych se nebála. Bylo tam místo na druhé křestní?
Já jsem odbavovala na Ruzyni, než jsme odešli do Irska a některé společnosti na palubce ani jméno infanta neměly, jen INFANT. Předpokládám, že žiješ v UK, tam je kontakt http://www.ryanair.com/…tact-numbers
N8š syn má 3 křestní a dávám vždycky jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.5.12 00:31

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.5.12 00:33

Ano

Příspěvek upraven 20.08.14 v 07:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.12 09:02
to je normální, mamka má dvě příjmení, takže se nikdy na letenku nevejde, vždy jen první a kus druhého, ikdyž podle pasu má obě, je to každému fuk. Neletěli jsme tedy nikdy s Ryanair, hodně lítáme s Airberlin, ale nikdy nebyl problém.Příště vynech druhé křestní jméno, nebo tam dej jen začáteční písmeno a je. teď bych to neřešila, zvláště, pokud už máš letenky v ruce, změna jména na letence by se mohla pěkně prodražit.
@Jaruna píše:
@Marau to ano,ale @bronakk jde o to,ze na letence neni ditete cele prijmeni :think: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.12 09:04
jestli je nároka na zavazadlo a na jak těžké je vždy uvedeno na letence :think:
@Gregory píše:
Ano, záleží na konkrétní letecké společnosti. My letěli s Deltou a malý jako infant měl nárok na menší zavazadlo = tuším, že jen do 9 kilo. Měli to ale nově, takže to nevěděli ani na odbavení, musela jsem se s nima dohadovat, ale pak uznali, že je to tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.5.12 09:07

ja min rok kupovala letenku pro jeste nenarozene dite, nebylo tedy vlastne jiste pro koho. napsala jsem tam tehdy jmeno pro kluka i holku. kdyz jsem pak doplnovala udaje o dokladech, bylo uz jasno, kdo poleti, jmeno slo menit. u dospelych ne (jen za poplatek) doufali jsme, ze to nejak okecame a nebylo to treba.
pak jsem kupovala letenku pro sebe, ale nez jsem letela, tak jsem se jeste vdala. Letame tedy s Easyjet. na letisti nas od odbavovaci prepazky poslali ke spec. prepazce, kde to podle oddaciho listu bez problemu zmenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
3.5.12 12:16

Pokud jsi to vyplnila spravne, tak bych se nebala. Oni to maji v databazi. Pokud to jmeno je moc dlouhe tak se na letenku nemusi vlezt cele.
Mrkni na manage my booking co tam mas vyplnene.
Jinak zmena jmena na rezervaci letenky je 100liber, takze do toho bych se vubec nepoustela. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
3.5.12 15:32
@lucie.t píše:
ja min rok kupovala letenku pro jeste nenarozene dite, nebylo tedy vlastne jiste pro koho. napsala jsem tam tehdy jmeno pro kluka i holku. kdyz jsem pak doplnovala udaje o dokladech, bylo uz jasno, kdo poleti, jmeno slo menit. u dospelych ne (jen za poplatek) doufali jsme, ze to nejak okecame a nebylo to treba.
pak jsem kupovala letenku pro sebe, ale nez jsem letela, tak jsem se jeste vdala. Letame tedy s Easyjet. na letisti nas od odbavovaci prepazky poslali ke spec. prepazce, kde to podle oddaciho listu bez problemu zmenili.

A to nechteli i datum narozeni? My jsme taky chteli koupit letenku nenaraozenemu diteti a napsali nam, ze to nejde (let Delta/CSA).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.5.12 16:47

@Gregory ne u Easyjet zarezervujes/zaplatis a potrebne udaje o cestujicich je mozne doplnit az pozdeji, je tam pouze nejaky limit do kdy musi byt udaje uvedeny. pri samotne rezervaci chteji jen jmena, k te je pak moznost se kdykoliv vratit, doplnit udaje, prikoupit zavazadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí