Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Petra3890 píše:
Děkuji holky, my jsme přemyšleli nad tilapi nebo halibut…pangas me v posledni dobe pripomina spis jako blato nez rybu
pangas je hnus. já nedám dopustit na obyčejný filé z tresky ![]()
@BlueFairy píše:
Můj chodí na ryby, takže v mrazáku máme amura, štiku, kapra i sumce.Bohužel ryby nežerem, takže na Vánoční večeři máme řízky
Kdyby někdo chtěl, ryby kromě sumce darujeme…
to je dobrý, lovit co, zpracovat, zamrazit, a pak rozdat ![]()
@Emilie píše:
A nebo dobře ugrilovaný pstruh a vůbec tyhle potoční ryby, když se to umí a jak říkám, ryba je dobře udělaná, tak z ní tu páteř vytáhneš jak hřeben z vlasů. Mimochodem, zřejmě se ptáš na vánoční večeři - my už nějakej ten pátek právěže kapra ne.
tak to by me zajimalo, jak to dobre udelat. V restauraci obcas tak rybu dostanu, doma nikdy
@BlueFairy píše:
Můj chodí na ryby, takže v mrazáku máme amura, štiku, kapra i sumce.Bohužel ryby nežerem, takže na Vánoční večeři máme řízky
Kdyby někdo chtěl, ryby kromě sumce darujeme…
Tak jestli jsi fakt ze Zlína, tak nabídku ráda využiji
.
@Pudloslava píše:
tak to by me zajimalo, jak to dobre udelat. V restauraci obcas tak rybu dostanu, doma nikdy
Pamatujte si, že pokud chcete rybu bez kosti, tak jedině z jižních moří. Jsou ale dražší. Ryby z chladných vod mají vždy kosti. Jinak doporučuji mořský jazyk, je úplně bez kostí a velmi drahý. Anebo mořští živočichové - kalamáry, krevety, mušle. Ti jsou úplně bez kostí.
@korneli ano, protože filé jsou z chladných vod, kdyby byly z ryb třeba z Itálie, tak jsou bez kosti, ale tyto filé se u nás neprodávají, protože by je nikdo nekoupil. Jedno 250gt balení stojí i 200 Kč.
Ja tedy mela vzdycky stesti a na kosti ve file si nikdo neztezoval ![]()
Obcas kupuji akorat lososa a tam jsem uz kolikrát narazila na kost.
No, ale zas tak casto ryby nejime. ![]()