Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti a doporučení dětského příměstské tábora v Brně, případně i pobytového rybářského tábora mimo město s odjezdem z Brna. Synové by rádi rybařili, do žádného rybářského kroužku ale nechodí (už na to nemáme kapacitu), zatím rybařili párkrát s tatínkem. Také nemáme zkušenosti s žádnou organizací v tomto směru. Hledám spíše příměstský tábor, na pobytový jezdí s turisťákem, ale kdyby se našel nějaký kvalitní pobytový, tak mě taky zajímá. Co jsem googlila, tak jsem sice něco našla, ale bez recenzí a ne všude měli aktuální informace, takže ani nevím, jestli stále fungují.
Ptám se samozřejmě výhledově na příští prázdniny, to bude klukům skoro 8 a 9 let.
Loni se naši synové (6 a 11 let) zúčastnili příměstského tábora v Komecu s organizací PLUTO sportuje a byli nadšení. Program byl pestrý, děti si vyzkoušely různé sporty a aktivity, instruktoři byli skvělí a měli k dětem skvělý přístup. Každý den se vraceli domů plní zážitků a těšili se na další den. Organizace fungovala bez problémů, komunikace s rodiči byla výborná. Určitě doporučujeme a rádi se vrátíme.
@Hoa Mai hezký den, našla jste prosím? mě to čeká letos a většina těch rybářských táborů má neaktualizoané stránky a jak jste psala, většinou je bez recenzí.
Díky za odpověď
@petluska11 Našla jsem rybářský tábor ve Zruči nad Sázavou, mají celkem aktualizované stránky, přidávají tam vždy aktuality a foto z tábora.