Ryby-kde kupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
19.1.22 13:39

Ryby-kde kupujete?

Ahoj,
mam 2 dotazy.
Mate nejaky osvedceny obchod/rybarnu, kde nakupujete ryby? Praha 9, Praha-vychod a okoli. Opravdu mi jde o to, aby byly ryby co nejcerstvejsi, zadne 2 roky zmrazene.
Existuje treba i nejaky online obchod s rybami (neco jak rohlik, kosik…),ktery byste mi doporucili?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barpro
19.1.22 13:50

Makro veliký výběr, ryby čerstvé nebo rohlík ryby vozí čerstvé výběr taky větší, než v normálním obchodu.

• Citovat
  • Upravit
3459
19.1.22 13:52
@xxVeruxx píše:
Ahoj,
mam 2 dotazy.
Mate nejaky osvedceny obchod/rybarnu, kde nakupujete ryby? Praha 9, Praha-vychod a okoli. Opravdu mi jde o to, aby byly ryby co nejcerstvejsi, zadne 2 roky zmrazene.
Existuje treba i nejaky online obchod s rybami (neco jak rohlik, kosik…),ktery byste mi doporucili?
Diky

Jezdíme ryby kupovat přímo do rybářství v Třeboni. Mají je vynikající a často ráno ještě plavaly a odpoledne už je vezeme domů a vecerime. Ale je to dál, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
19.1.22 13:52

Jakákoliv mražená ryba je „špatná“. Jinak jedině Makro nebo Ocean obecně. Co je tam u vás netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
19.1.22 13:54

Tak jeď někam přímo na sádky - : https://rybanatalir.cz/…ky-olesovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.1.22 14:02
@Barpro píše:
Makro veliký výběr, ryby čerstvé nebo rohlík ryby vozí čerstvé výběr taky větší, než v normálním obchodu.

Ano, Makro. Jen tam cloveka nepustí s dítětem (mensim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
19.1.22 14:11

Vím o rybárně Chabry. Ale chodím jen do Alberta, nemám čas jezdit pro jednotlivé suroviny do různých obchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
19.1.22 14:34
@xxVeruxx píše:
Ahoj,
mam 2 dotazy.
Diky

sádky Praha 5 - Lahovice
https://www.sadkylahovice.cz/ryby-lahovice#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.1.22 14:50

Finefish.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.22 16:49

Holešovická tržnice (farmářské trhy) stánek vlevo u vchodu (ne ten u zadního vchodu!).
A Makro.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí