Rychlá rada od švadlenek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
26.2.12 21:25

Rychlá rada od švadlenek

Ahoj, moje holčička má trošku větší bříško. Chtěla bych jí koupit takový typ kalhot jako je na obrázcích, ale pas je jen 52 cm. Myslíte, že se to dá nějak upravit, aby byl pas větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
26.2.12 21:29
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 21:32

Tak tyhle kalhoty vypadají dost stažené do gumy, stačilo by povolit gumu. V případě, že je guma všitá, vypárat ji, zašít bez gumy tunýlek a navlíknout novou. Tak bych to dělala asi já, pokud by šířka napnutých kalhot seděla i sed by byl dostatečně dlouhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 21:34
hofka píše:
Tak tyhle kalhoty vypadají dost stažené do gumy, stačilo by povolit gumu. V případě, že je guma všitá, vypárat ji, zašít bez gumy tunýlek a navlíknout novou. Tak bych to dělala asi já, pokud by šířka napnutých kalhot seděla i sed by byl dostatečně dlouhej.

Přesně tak to vidím já. Ale upřímně, dělat bych to nechtěla :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.2.12 21:34

Jsou tam gumky, ktere se mohou povolit na knofliky…nebo vytahnout a gumu povolit!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.2.12 21:35
hkac píše:
hofka píše:
Přesně tak to vidím já. Ale upřímně, dělat bych to nechtěla :oops: .

Proto miluji svou babicku! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.2.12 21:36
Barca12345 píše:
Jsou tam gumky, ktere se mohou povolit na knofliky…nebo vytahnout a gumu povolit!!! :palec:

Pár takových taky máme, ale ty jedny jsou určitě napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 21:38
Barca12345 píše:
hkac píše:
hofka píše:

No já zas když něco takového potřebuju (moje holky mívají opačný problém a gumu potřebují zkracovat), tak se „nenápadně“ zmíním před mamkou. Ale už jsem to párkrát taky dělala a přežila jsem to já i kalhoty :lol: . Jednou jsem si povzdechla před prodavačkou v galanterii a ona mi řekla, že má dcera švadlenu a že ony to jnak šít nesmějí, že by se uvnitř kroutila guma, takže už mají nakázáno jedině gumu prošívat :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
26.2.12 21:44

taky mame vetsi bricho, a ty kalhoty mame proste pod pupkem. Slabsi guma nepomuze. Takze davam kratsi nebo na ksandy

• Citovat
  • Upravit
9649
26.2.12 21:44
hkac píše:
Barca12345 píše:
hkac píše:
hofka píše:
No já zas když něco takového potřebuju (moje holky mívají opačný problém a gumu potřebují zkracovat), tak se „nenápadně“ zmíním před mamkou. Ale už jsem to párkrát taky dělala a přežila jsem to já i kalhoty :lol: . Jednou jsem si povzdechla před prodavačkou v galanterii a ona mi řekla, že má dcera švadlenu a že ony to jnak šít nesmějí, že by se uvnitř kroutila guma, takže už mají nakázáno jedině gumu prošívat :zed: .

A to ja vzdy jedu na ferovku… :mrgreen: „Babiiii, podivej co jsem si koupila!!! Mela by jsi prosim cas zkratit/zuzit/povolit…?“ potom ji celou popusinkuju a ona neodmitne… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 21:49

Ty prošívaný gumy jsou zlo. Kolikrát je to široký/úzký a je s tím pak práce. Většinou mi to skončí na hromadě a dítě mezitím úplně odroste:-) Naštěstí to jsou věci většinou sekáčové, takže to není tak velká újma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 08:27
hofka píše:
Ty prošívaný gumy jsou zlo. Kolikrát je to široký/úzký a je s tím pak práce. Většinou mi to skončí na hromadě a dítě mezitím úplně odroste:-) Naštěstí to jsou věci většinou sekáčové, takže to není tak velká újma.

No já bez upravení šířky pasu bych neměla Anežku do čeho oblíknout :zed: . Kupuju tepláky Wolf, tam je guma sice prošitá, že nejde jednoduše vyvlíknout a zkrátit, ale je přišitá jen po okraji a tunýlek má, takže to řeším tak, že tunýlkem provlíknu další, kratší, gumu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.11.16 08:43

.

@hkac píše:
No já bez upravení šířky pasu bych neměla Anežku do čeho oblíknout :zed: . Kupuju tepláky Wolf, tam je guma sice prošitá, že nejde jednoduše vyvlíknout a zkrátit, ale je přišitá jen po okraji a tunýlek má, takže to řeším tak, že tunýlkem provlíknu další, kratší, gumu. :dance:

To je ale chytry reseni!!! To by me nenapadlo. Jdu na to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat