Barvy na dřevo pro děti neškodlivé

1004
24.2.12 16:35

Barvy na dřevo pro děti neškodlive?

Ahoj potřebuju poradit,našli jsme na půdě starého houpacího kohouta,v dobrém stavu akorat potřebuje natřít…Rozhodli jsme se ho dát tedy do původního stavu,obrousili jsme ho,ale tet si lámem barvu čím ho natřít,aby barvičky na kohoutovi nebyly nijak pro prcka škodlivé, a taky musí hodně vydržet…Uvažovali jsme o akrylovích,ale nevím co všecko vydrží a jaké značky by měli být.Kohout je hodně veliký a pestrý,takže pokud možno i rozumná cena .Děkuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
24.2.12 16:37
abby píše:
Ahoj potřebuju poradit,našli jsme na půdě starého houpacího kohouta,v dobrém stavu akorat potřebuje natřít…Rozhodli jsme se ho dát tedy do původního stavu,obrousili jsme ho,ale tet si lámem barvu čím ho natřít,aby barvičky na kohoutovi nebyly nijak pro prcka škodlivé, a taky musí hodně vydržet…Uvažovali jsme o akrylovích,ale nevím co všecko vydrží a jaké značky by měli být.Kohout je hodně veliký a pestrý,takže pokud možno i rozumná cena .Děkuji. :nevim:

stavila bych se ve meste v centru barev - maji i tyhle specialni, velky vyber barev a maji i male baleni, takze koupis treba 3 a je to :palec:
ja si nechavam na malovani atd vzdycky namichat a jsem spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
24.2.12 17:23

Barvy vhodné na hračky jsou tyto http://www.balakryl.cz/…k-v-2068--p9
Vyráběla jsem pro malou písmenka, věšák a metr a natřeno máme tímto balakrylem a zatím stále drží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
24.2.12 17:31
Lind002 píše:
Barvy vhodné na hračky jsou tyto http://www.balakryl.cz/…k-v-2068--p9
Vyráběla jsem pro malou písmenka, věšák a metr a natřeno máme tímto balakrylem a zatím stále drží :-)

majou nějaký eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
24.2.12 17:35

určitě to jde objednat přes net, ale mají je i v každém obi a podobných obchodech, vybereš si i vhodné odstíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
24.2.12 17:52

Souhlasím, Balakryl dělá barvu vhodnou na hračky máme s ní natřenou postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat