Rychlé hubnutí po rozchodu

Anonymní
16.10.24 16:13

Rychlé hubnutí po rozchodu

Dobrý den,
před dvěma týdny mi manzel řekl, že se chce rozvést a jdeme tedy od sebe. Je to samozřejmě velmi čerstvé a spousta stresu.
Za tu dobu mám dole asi 4-5 kilo a velmi mě to děsí. Samozřejmě chuť k jidlu moc nemam, da se to asi logicky vysvětlit. Ale přijde mi to dost za tak krátkou dobu.
Setkala jste se s tím některá, ze jste takhle rychle v náročných situacích hubla?
Děkuji za uklidnění. 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35285
16.10.24 16:47
@Anonymní píše: Více

Někdo ve stresu jí hodně, někdo skoro vůbec. Uvidíš jak to bude dál, když budeš hubnout takhle rychle i dál, tak jdi k lékaři. Nervy dělaj hodně no. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
16.10.24 17:00

Záleží i na tom, jaké máš tukové zásoby, ale je to hodně za tak krátkou dobu.

Máš to stejně jak já. Zhubla jsem vždycky ve stresu, i když jsem se rozejít chtěla já. Zhubla jsem během zkoušek ve škole, když byl někdo z rodiny vážněji nemocný. Prostě když se něco děje, nemám chuť k jídlu, musím se nutit + hubnu sama od sebe jenom tím stresem. Já tedy nikdy nebyla tlustá, ale když jsem jako kostra, tak to znamená, že něco řeším.
Byly doby, kdy jsem fakt nemohla nic jíst z nervů, tak jsem jedla třeba za celý den dva velké pribinaky různě během dne po lžičkách.

Kolegyně v práci zase při starostech má zvýšenou spotřebu jídla. Takže je obézní. Ale nevím, co je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.10.24 17:06

Ja zhubla 7 kg za mesic po rochodu. Me to teda nevadilo. Ale samozrejme za par mesicu se to zase srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56930
16.10.24 17:28

Já 10 kilo za dva týdny, tlustá jsem nebyla. Nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17418
16.10.24 17:59

No, pokud teď v těch posledních dnech jíš podstatně míň než dřív, tak ta váha jde poměrně rychle dolů…
Nejdřív se ti vlastně vyprázdní střeva a máš i větší úbytek vody z těla, proto ti přijde, že to je moc. Ale nějaká 2-3 kg můžou být rychle dole právě zrovna tímto. Což je úplně normální stav…
No, a když pojedeš ve stejném režimu, tak budeš hubnout taky, ale ještě navíc ti bude ubývat hlavně svalová hmota. :(

Moc dobře vím, že zvládnout takový nečekaný stres, je hodně psychicky i fyzicky náročný.
Drž se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 16:56

Bohužel prožívám to samé.
V prvních dnech jsem snědla půlku rohlíku za den.
Skóre -13kg za 3.měsíce.

Teď už trochu jím. Žaludek pořád na vodě. Ale, snažím se.

Je to psychicky hrozně těžký.

• Citovat
  • Upravit
89
23.10.24 16:42

15 kg za měsíc…je to asi běžné…tedy u toho kdo je v té špatné pozici že byl podváděn a rozvod mu zničil vyhlídky na život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 18:22
@Adyz píše: Více

U nás teda zhubnul na kost i manžel.
To jeho odchod byl prostě celkově divný.

• Citovat
  • Upravit
89
23.10.24 22:18

No nevim jak divný… specifikuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 06:13
@Adyz píše: Více

Bylo vidět, že ho to velmi trápí. A že to rozhodnutí odejít nebylo tak snadné.

• Citovat
  • Upravit
121
24.10.24 09:10

Po každém rozchodu se vždy přiblížím ke svému ideálním tělu, protože stresem nejím. Spíše by sis pak měla dat pozor, až začneš jist, je velká šance, že to půjde rychle nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.10.24 12:25

Strest bere i svalovou hmotu, takže bych to nebral jako ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna