Rýma

• Otevřená skupina

Ahoj tady mamina 5měsíční Anetky. Hledám stejně staré děti a jejich maminky jen tak na pokec o čemkoliv.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74kr2010
22.9.10 10:10

rýma

Ahoj, jsem maminka 5 měsíční Kristýnky z Plzně, a teď nás zrovna trápí zadní rýma a začínáme mít i kašel.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2163
26.9.10 18:22

Ahojky, taky jsem z Plzně, mam chlapečka, Martínek je naštěstí zatím zdravej, tak doufam, že dlouho bude. A co Kristýnka, už je jí líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.9.10 16:55

vsetin

ahoj holky,mám také 5měsičního chlapečka,potřebovala bych poradit jak kontaktovat nějaké maminky ze Vsetína. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.9.10 18:08

mimča

Zatím se mi neozvali žádné Vsetinačky,nevadí.Matýsek zatím rýmu neměl ale starší syn(5 roků)dostal právě neštovice a mám strach aby to nedostal Maty.Očkovaní stojí 1400,– pojišťovna to bohužel neproplácí.Jaké maté s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
28.9.10 18:53

Ahojky Martas, najed si na maminky nahoře na liště a tam si pak zadej město a zkus hledat :wink:
S očkovánim na neštovice čoveče zkušenost nemam a chytit by to podle mě mohl, se zeptej spíš doktorky. :nevim:
Akorát koukam že zuzík nebo jak se jmenuje, jak tě sem poslala tu neni, tak nevim jestli mají rozjetou ještě nějakou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.9.10 19:32

Jsem ráda že se někdo ozval :mavam: možná má moc práce a nebo je prcek moc čipera a nemá čas sednout k netu. Byla si s prckem na TBC je ti pichanec do ramínka,v porodnici mi řikali že se ozvou a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.9.10 20:00

Evo,prosím tě zaregisrovalo mě to mezi maminky ze Vsetína ale dál mě to nechce pustit. Můžu se zeptat s kama si? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
28.9.10 20:56

no nás naočkovali v porodnici a pak doktorka očkovala hexu 3krát a synflorix na pneumokoka 3krát, já si ještě platila rotaviry, ale o TBc čoveče nevim :nevim:
Jsem z Plzně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74kr2010
29.9.10 22:07

Ahoj, tady Monika. Kristýnka má rýmu stále, ale byli jsme u doktorky, trochu se to lepší, ale máme kvůli tomu už podruhý odloženo očkování, zatím nemáme ještě ani první dávku hexavakcíny.

• Citovat
  • Upravit
207
11.10.10 17:42

Ahojky, malá má 6m, se zadní rýmou jsme bojovaly od 2m,pořídili jsme odsávačku na vysavač-perfektní na zadní rýmečku :wink: , mudra nám předepsala kapky PAMYCON a zadní rýma je pryč :palec:. A co malá, už je OK? My už máme všechno očkování v cajku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mom.kri
11.10.10 19:32

ahoj, jsem zakladatelka této diskuse, mám nové jméno (nick) Kristýnka je už v pohodě, rýmy se zbavili ale odsávačka nám moc nepomohla, máme za sebou první očkování hexavakcíny a první prevenar, další nás čeká v listopadu.

• Citovat
  • Upravit
mom.kri
11.10.10 19:39

ahoj Martass, proti TBC se očkuje v porodnici, pak jsme byli asi ve 4 měsících na kontrole, když je to špatné tak se dělá nějakej test a pak se ve 2 letech jde na přeočkování.

• Citovat
  • Upravit
mom.kri
11.10.10 19:42
ahoj Martass, proti TBC se očkuje v porodnici, pak jsme byli asi ve 4 měsících na kontrole, když je to špatné tak se dělá nějakej test a pak se ve 2 letech jde na přeočkování.
mom.kri píše:
ahoj, jsem zakladatelka této diskuse, mám nové jméno (nick) Kristýnka je už v pohodě, rýmy se zbavili ale odsávačka nám moc nepomohla, máme za sebou první očkování hexavakcíny a první prevenar, další nás čeká v listopadu.
mom.kri píše:

omlouvám se nejsem zakladatelka ale psala jsem první příspěvěk na téma rýma.

• Citovat
  • Upravit
1053
12.10.10 19:50

Ahoj my už máme zatím očkování za sebou jak hexa tak synflorix.Malá to zvládla bez problému a co u vás? Ale začala ji trápit vodnatá rýma.Odsávačku bohužel nemáme. Poradíte co by pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mom.kri
12.10.10 21:32

tak na vodnatou rýmu nic neporadím, my měli zatím jen tu zadní, zkus zítra zavolat doktorce, nebo ti poradí v lékárně, první očkování bylo v poho, tak snad ty další budou taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny