Rýma

• Otevřená skupina

Ahoj tady mamina 5měsíční Anetky. Hledám stejně staré děti a jejich maminky jen tak na pokec o čemkoliv.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
28.11.10 22:54

Tak já mám chlapečka, kterému bylo včera 7 měsíců a zatím je očkován jen první Hexou a Synflorixem a stihli jsme obě dávky Rotarixu, za což jsem vděčná. Mám starší holčičku 3 a půl roku, která chodí do školky a každou chvilku něco chytne a zůstává s námi doma a malý to pokaždé také chytí, skoro každých 14 dní bojujeme s rýmou a kašlem. Už jsme byli i na alergologii, s malou tam také chodíme. V úterý jsme měli jít na druhou dávku Hexy a Synflorixu a zas z toho nic nebude, pořád se to kvůli nemocím odkládá, protože by prý měl být aspoň 14 dní po nemoci a to nevydržíme, my bychom zvládli tak ten týden:-( A Rotarix už se osvědčil, malá měla průjem a malý to nechytl, měl jenom takový náběh, tak jsem mu šoupla k obědu a večeři mrkev a byl v poho:-)
Jinak malá je očkovaná i proti neštovicím, neměla žádnou reakci a minulý rok, když ve školce neštovice řádily, tak je nechytla. Za což jsem byla vděčná, protože bych nechtěla, aby si to Davídek prodělal už jako miminko. Jinak zoubky nám už také lezou a pak je protivnější a uplakanější a touží více po chování. Přes den spinká celkem dobře, ale nejlépe, když s ním jdu spát já, to se přitulí a spokojeně spinká třeba i dvě hoďky v kuse. A večer ho ukládáme kolem půl osmé a vydrží tak do půl šesté, šesté, jak kdy, před posunem času vydržel i do sedmi. Už nekojíme, takže se v noci na jídlo nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny