Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, je mozne, ze ma dite 12 let k ryme 39 teplotu? Ma jen rymu a tu teplotu a asi knedlik v krku. Popisuje to jako neprijemny pocit pri polykani, ale ukazuje doprostred krku. Jsem z toho dost nervozni, moc teploty nemiva. Minuly rok k zapalu plic.
@Sophia.888 píše: Více
Ano, na začátek rýmu jedno moje dítko mívá horečky 39,5 tak 1,5-2 dny. Běžné je k virovým onemocněním 39 a bakteriální mívají spíš nižší do 38. Zápal plic mela holka jako půlroční a teplota max 38,5 spis 38. Druhy zapal plic mela atypicky a to mela jen 37-37,5. Je to uz velké dítě, tak uz si řekne co a jak.
@hospodki je no. To jen ja ji mam porad za malou. A taky uz sem cekala, ze v tomhle obdobi bude max nejaka rymicka a ta teplota me dost vyvedla z miry
Vzhledem k tomu že se teď počasí střídá jak na kolotoči se není čemu divit…muze zonbyt počínající viróza…uvidíte jak se to přes víkend vyvrbi…
@Sophia.888 mám doma 7&3. Prvňák je v pohodě/ řekne co kde a jak. Uz je velky a nemoci zvládá dobre. Malá si taky uz řekne co ji kde boli. Nejhorší jsou mimina, hodně se mi ulevilo, když odrostli z té placky, která v tomhle ohledu nekomunikuje
U nás to bývá. Teď mel dvouletý i 40 a byla z toho herpangina. Tam jsem původně nevěděla, protože nedokazal říct, že ho bolí krk.