Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosim pomoc. Zitra rano odjíždíme na letiště a mala (3roky) dnes dostala rýmu 😓jsem uplne v cudu… Manzel (zednik OSVČ) strašně drel posledni měsíce, prisli jsme o mimi (10tt) před mesicem… Proste hruza období.. Stres z ty dovci jsem mela uz tak.. Baleni atd…
Strašně se ted ale bojím o malou.. 😑 Uplne bych nejradeji zustala doma. Plakala nam tenkrat kvuli ouskam a to rymu nemela. Vůbec nevím, co mam delat. Samozřejmě beru lizatka bonbóny… Kapky do nosu.. Ale strasne se bojim toho zánětu ucha. Storno pojištění nemame, byl to last na rychlo. Kdyz to rano reknu manželovi tak to asi neprezije.. A ty neskutecny love o ktery by jsme přišli.. Na ktery tak tvrde drel.. Strasne se tesi na cas ztraveny s malou a oddych.. Nemate radu a uklidneni trosku co ještě muzu udělat? Jaky kapky na to ousko dyztak.. Mam jen dolorgit med.![]()
![]()
jaka je sance ze z toho bude zánět ucha.. 😑 😑 😑
Diky moc devcatka
Z každé rýmy přece není zánět ucha. A předpokládám, že letíte do civilizace, tak tam když tak bude doktor. A pro příště-nech si od Mudr. napsat kapky, který v případě nouze nasadíš.
A ona na ty usi trpi…?
Jinak normal ryma, to clovek nikdy nevi, co z toho bude.
A pro priste se vyprdnete na letadlo, kdyz je to akorat stres, u nas je taky hezky.
Ještě mě napadá, jestli by nebyla možnost non stop lékárny, nebo podle toho, v kolik letíte, stihnout ráno po cestě na letiště a poradit se tam. A moře jí od rýmy pomůže.
Pokud pojedeš, vzala bych něco na alergii (Fenistil kapky, Aerius sirup..), Stearimar s medi, sobě já v případě bolesti vytirame ucho redenym Tea tree oilem. Kapky do ucha bývaly Otobacid, nevím, zda ještě jsou. A udělala bych hlavně dobre pojištění, kdyby se něco muselo řešit. Pořád smrkat, pit. Pokud smrkat neumí, tak odsávačku.
Na usi netrpi, jen to přístavani minule protrpela tim tlakem.. Lékárnu rano určitě navštívíme… Ano, take mam raději cechy a nase kempy.. No manzel spis to moře a bazeny
ja se zblaznim… Zkusím ráno jeste dopojistit. ![]()
Dekuju holky
Pojištění sam. máme od CK ale dopojistim jeste u naseho fin. poradce
Zajdi k Dr dnes, vysvetli situaci, predpokladam, ze ti na rymu da kapky Pamycon (antb ) - je to blby ale nam do druheho dne ryma vzdy prestala…do letadla bych strikla treba Muconasal plus, at to krasne protahne pred vzletem… more a ten slany vzduch podle me na rymu ideal, za 2 dny bude bez rymy.. A uzijte si dovolenou! je to jen ryma ![]()
@..vrabik.. píše:
Pojištění sam. máme od CK ale dopojistim jeste u naseho fin. poradce
pojisteni ale nekryje to, co se rozjede pred cestou
Ja letela s ucpanym nosem nekolikrat a vzdy v poho, jen jednou mi ucho na cely den zalehlo. Nastrikej sprej do nosu a bude to ok. Pokud ma tekutou rymu, tak je to lepsi ucpany nos.
Ahoj holky prosim pomoc. Zitra rano odjíždíme na letiště a mala (3roky) dnes dostala rýmu 😓jsem uplne v cudu… Manzel (zednik OSVČ) strašně drel posledni měsíce, prisli jsme o mimi (10tt) před mesicem… Proste hruza období.. Stres z ty dovci jsem mela uz tak.. Baleni atd…
jaka je sance ze z toho bude zánět ucha.. 😑 😑 😑
Strašně se ted ale bojím o malou.. 😑 Uplne bych nejradeji zustala doma. Plakala nam tenkrat kvuli ouskam a to rymu nemela. Vůbec nevím, co mam delat. Samozřejmě beru lizatka bonbóny… Kapky do nosu.. Ale strasne se bojim toho zánětu ucha. Storno pojištění nemame, byl to last na rychlo. Kdyz to rano reknu manželovi tak to asi neprezije.. A ty neskutecny love o ktery by jsme přišli.. Na ktery tak tvrde drel.. Strasne se tesi na cas ztraveny s malou a oddych.. Nemate radu a uklidneni trosku co ještě muzu udělat? Jaky kapky na to ousko dyztak.. Mam jen dolorgit med.
Diky moc devcatka